Categories: Yapay Zeka

2020 Yılında Çıkmış ve Çıkacak Animasyon Filmleri

Bitmek bilmeyen 2020 yılını bir nebze olsun güzelleştirip keyifli hale getirmek için ailenizle ya da arkadaşlarınızla izleyebileceğiniz birbirinden renkli animasyonları bir araya getirdik. Şimdiden iyi seyirler dileriz!

1. The One and Only Ivan

Yönetmen: Thea Sharrock

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2020

Konusu: Katherine Applegate’in çocuk romanından uyarlanmış olup Ivan adlı bir goril, sirk esaretinden kaçmak için plan yaparken Stella isimli zeki bir filin yardımıyla geçmişini bir araya getirmeye çalışması üzerine şekillenir. Aile ile izlemesi keyif veren, izleyiciler tarafından olumlu eleştiri alan bir filmdir.

2. Superman: Man of Tomorrow

Yönetmen: Chris Palmer

Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2020

Konusu: Daily Planet stajyeri olan kahramanımız Clark Kent, düşmanları Lobo ve Parasite gözlerini Metropolis’e dikince işi öğrenmeyi yeni uç noktalara taşır ve kendi güvensizlikleriyle yüzleşir.

3. Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe

Yönetmen: Dan Povenmire

Yayın Tarihi: 28 Ağustos 2020

Konusu: İyi bir kitlesi olan dizide bu sefer mucit üvey kardeşler Phineas ve Ferb, uzaylılar tarafından kaçırılan ve ütopyayı keşfeden Candace’ı kurtarmak için galakside yola çıkarlar.

4. Las Leyendas: El Origen

Yönetmen: Ricardo Arnaiz

Yayın Tarihi: 18 Eylül 2020

Konusu: Bir insan evladı “Ebedi Ayna”yı geçtiğinde fanilerle ölüler alemini ayıran portal, enerji emmeye başlar. Küçük Calavera ikilisi Finado ve Moribunda güvenli alanları olan Calaca Kasabası’nı portaldan uzak tutmalıdır.

5. Over The Moon

Yönetmen: Glen Keane, John Kahrs

Yayın Tarihi: 23 Ekim 2020

Konusu: Kararlılık ve bilim tutkusuyla beslenen Fei Fei adındaki parlak genç kız, efsanevi bir Ay tanrıçasının varlığını kanıtlamak için Ay’a göndermek için bir roket gemisi yapar. Orada bir ömür boyu sürecek maceraya atılır ve fantastik yaratıkların tuhaf bir ülkesini keşfeder.

6. Soul

Yönetmen: Pete Docter

Yayın Tarihi: 19 Kasım 2020

Konusu: Joe Gardner, caz müziğini seven bir ortaokul orkestra öğretmenidir. Half Note Club’da başarılı bir sahne almasından sonra aniden ruhunu bedeninden ayıran bir kaza geçirir ve yeni doğmuş bir çocuğa nakledilmeden önce ruhların geliştiği ve tutku kazandığı merkez olan You Semineri’ne nakledilir. Joe, Dünya’ya geri dönmek için You seminerinde yıllar geçirmiş eğitim halindeki diğer ruhlardan yardım almalıdır.

7. The Croods 2: A New Age

Yönetmen: Joel Crawford

Yayın Tarihi: 23 Aralık 2020

Konusu: Serinin devamı olan ve tarih öncesi bir aileyi anlatan filmde, Croodlar onlardan daha iyi olduğunu iddia eden Betterman ailesi ile mücadele içine girerler.

8. Connected

Yönetmen: Michael Rianda

Yayın Tarihi: 14 Ekim 2020

Konusu: Katie Mitchell, film okulundaki ilk yılına başlamak için ebeveynleri, küçük erkek kardeşi ve sevgili köpeğiyle bir yolculuğa çıkar. Ancak bir aile olarak bağlanma planları elektronik aletlerin ayaklanmasıyla altüst olur. İki dost robotun yardımı ile Mitchelllar, şimdi bir araya gelerek birbirlerini ve gezegeni yeni teknolojik devrimden kurtarmak zorundadır.

Kaynakça:

  • IMDb
  • Wikipedia
  • Cartoonbrew
  • Rotten Tomatoes

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

Tokat Haberleri

Recent Posts

Tokat Jandarması Hırsızlık Olayını Başarıyla Çözümledi

Tokat İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla etkin mücadelesi sayesinde ilde hırsızlık olaylarına geçit vermiyor.…

45 dakika ago

Millet Partisi Genal Başkanı Cuma NACAR; GAZİ MECLİS’ ÖCALAN’A AÇILAMAZ!

‘ETNİK BÖLÜCÜ, PKK LİDERİ KATİL ÖCALAN’A BU HAKKI KİM VERİYOR?’ Bir parti lideri bugün partisinin…

54 dakika ago

Aşık Bir Erkeğin 3 Davranışı

Âşık olmak, insan başına gelen güzel şeylerden biri aynı zamanda bulunduğu en kötü durumdur. Aşk…

2 saat ago

Ağız ve Diş Sağlığı Taramalarının İkincisi Huzurevinde Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi, Sosyal Sorumluluk, Gönüllülük ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü ve Tokat Gençlik Merkezi…

3 saat ago

Hasta ve Refakatçileri İçin Kök Boyama Etkinlikleri Yapıldı

Nesilden Nesile Engelsiz Gönül Bağı projesi kapsamında hasta ve refakatçileri için kök boyama etkinlikleri gerçekleştirildi.…

4 saat ago

Aromaterapi Nedir? Aromaterapi Yağları Nelerdir?

Esansiyel yağlar kullanılarak alternatif bütünsel bir terapinin yapılmasına aromaterapi denir. Bu terapide amaç kişinin fiziksel ve…

6 saat ago