2022 Yılında Vizyona Girmesi Beklenen 5 Film!

featured

Her yıl gelişen sinema sektörü, 2022 yılında da başarılı olacağına inandığımız yapımlar içeriyor. Bu yapımların en çok beklenenlerini sizler için seçip derledik. Sizin de vizyona girmesini merakla beklediğiniz film varsa yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayınız!

  1. İlk filminin çok başarılı olması sebebiyle Aquaman 2, en çok beklenti içerisine girilen yapımlardan birisi. Herhangi bir aksilik olmazsa James Wan‘ın yönetmenliğini yaptığı Aquaman 2, 22 Aralık 2022 tarihinde vizyona girecek.

  2. John Wick 4

    Sevilen başarılı oyuncu Keanu Reeves‘in canlandırdığı John Wick karakteri, serinin 4. filminde tekrardan izleyiciyle buluşacak. Filmin 27 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

  3. The Batman

    2020 yılından bu yana oyuncu kadrosu ile en çok ses getiren yapımlarından biri olan The Batman, 4 Mart 2022 tarihinde izleyiciyle buluşacak. Bakalım Batman karakterini canlandıracak olan Robert Pattinson‘ın oyunculuğunu izleyiciler nasıl karşılayacak?

  4. Fantastik Canavarlar 3

    2022 yılında vizyona girecek en popüler filmlerden birisi de Fantastik Canavarlar 3! Grindelwald karakterini canlandıran Johnny Depp’in rolden ayrılması nedeniyle vizyon tarihi 3 ay ertelenmişti. Buna rağmen ilgileri toplamaya devam eden Fantastik Canavarlar 3, özellikle Harry Potter sevenler için 2022’nin en çok beklenen filmlerinden birisi! Vizyon tarihi ise 15 Temmuz 2022 olarak belirtildi.

  5. Thor: Love And Thunder

    Thor: Love And Thunder, Marvel filmlerini takip edenler için 2022 yılının en çok beklenen filmlerinden birisi. Söylenenlere göre bu filmle Thor, Marvel evrenine veda edecekmiş. Söylenenlerin doğru olup olmadığını 11 Şubat 2022 tarihinde hep birlikte göreceğiz!

Keşfetmeye Devam Edin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
2022 Yılında Vizyona Girmesi Beklenen 5 Film!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri