Çekim yasası benzer şeylerin birbirini çekmesini temel alan evrensel bir yasadır. Sizin inanmanız ya da inanmamanız çekim yasasının varlığını değiştirmez. O hep vardır ve her zaman da işlemeye devam edecektir. Peki, her zaman işleyen bu yasayı nasıl kendi lehimize kullanabiliriz. Çekim yasası ile dileklerimizi nasıl gerçekleştirebiliriz? 68 saniye kuralı nedir?
Çekim yasasında amaç dileğimiz ile aynı frekansa girmemizdir. Bunun için sadece isteyip bırakmak değil dileğimizi detaylandırmak ve gerçekte ne istediğimizi bilmemiz önemlidir. Bunlar dışında dileğimize inanmak da çok etkili bir yöntemdir. Tüm odağımızı dileğimize vererek birkaç dakikada harika bir çekim gücü oluşturabiliriz. 68 saniye de tam olarak bunu yapıyor!
68 saniye kuralı nedir ve nasıl çalışır?
Düşüncelerimizin belirli birer frekansları vardır. Her düşünce belli bir titreşim yayar ve o titreşime uygun olan durumları ve olayları, kişileri hayatımıza çeker. Bu sebeple ne istediğinizden çok ne düşündüğünüz daha önemlidir. En sık duyulan örnek “Korktuğum şey başıma geldi.” Bu cümle bile bize düşünce gücünü anlatıyor. Korktuğunuz şeye belli bir süre odaklanırsanız o korktuğunuz durumun frekansını yayarsınız böylelikle tam olarak da korktuğunuz şeyi çekersiniz. Unutmayın! Benzer benzeri çeker!
Bir şeyi 17 saniye boyunca düşünmek o düşünceye bir yaratım gücü vermek demektir. O düşünce artık belli bir frekans yayar ve hayat bulur. Bir şeyi devam ettirip 68 saniye düşünmek demek o düşüncenin yaydığı frekansın artmasını sağlar. Şöyle bir örnek verelim: Tüm gün aklınızda akşam yemeğinde mantar yemek vardır ve eve bir gidersiniz akşam yemeğinde mantar vardır. 68 saniye kuralı tam olarak böyle çalışır. Peki, püf noktaları nelerdir?
Dileğinizi hayal ettiğinizde kendinizi dileğinizin bir parçası olarak görmelisiniz. O dileği tıpkı bir anı yaşıyor gibi hayal etmelisiniz. O gün giydiğiniz kıyafetten, kullandığınız parfüme, ortamın kokusundan her şeye detayları düşünmelisiniz. En çok da o dileğinize kavuştuğunuzdaki hislerinize odaklanmalısınız. Kendinize dileğimi yaşasam nasıl hissederim diye sorun ve o hissi yaşayın!
Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar