Ekim ayında uygulamaya konan ve öğrenciler tarafından belirlenen yemekhane menüsünün ikincisini belirlemek için anket yapıldı. Öğrencilerimiz yapılan ankete yoğun katılım göstererek öğle yemeği menüsünü belirledi.
Sosyal medya kanallarımızdan yapılan anket sonuçlarına göre 3728 oyla mercimek çorbası, 2784 oyla köri soslu tavuk, 2618 oyla yardımcı yemek olarak mantı, 1917 oyla da içecek olarak ayran belirlendi.
Mercimek çorbası, köri soslu tavuk, mantı ve ayrandan oluşan öğle yemeği menüsü bugün Üniversitemizin merkez ve ilçelerdeki tüm kampüslerinde öğrencilerimize öğle yemeği olarak sunuldu. Öğle yemeğine katılımın yoğun olduğu gözlemlendi.
Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ, yemekhaneyi ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerimiz uygulamadan duydukları memnuniyeti Rektörümüze ilettiler. Öğrencilerin talep ve önerilerini dinleyen Rektör Yılmaz uygulamanın belirli aralıklarla devam edeceğini ifade etti.