Malatya’da LGS öğrencilerinn sınav hazırlığı

featured

Malatya Büyükşehir Belediyesi Liselere Giriş Sınavı Hazırlıklarını Hızlandırıyor

Malatya'da Liselere Giriş Sınavı Hazırlıkları Yoğunlaşıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Semt Konakları ve Eğitim Merkezleri'nde Liselere Giriş Sınavı (LGS) öğrencilerine yönelik hazırlık çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Toplam 400'e yakın 8. sınıf öğrencisinin sınav öncesi çalışmalarına destek olmaya çalışan belediye, gençlerin eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamaları için büyük çaba sarf ediyor.

Eğitim ve Sosyal Aktiviteler Bir Arada

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı olan Semt Konakları ve Eğitim Merkezleri, sadece sınavlara hazırlık değil, aynı zamanda öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkıda bulunmayı hedefliyor. Öğrenciler, yoğun bir tempoda sınav çalışmalarını yürütürken bir yandan da çeşitli etkinliklerle gelişimlerine destek oluyorlar.

Destek Hizmetleri Devam Ediyor

Semt Konakları ve Eğitim Merkezleri'nde öğrencilere sıkı bir destek programı sunuluyor. Öğretim yılı boyunca işlenen konular tekrar edilirken, öğrencilerin sınava en iyi şekilde hazırlanmaları için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Akıllı tahta destekli dersler ve Türkiye geneli yapılan deneme sınavlarıyla öğrencilerin kendilerini denemeleri sağlanıyor.

Rehber Öğretmenlerden Destek

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı eğitim merkezlerinde öğrencilere, rehber öğretmenler aracılığıyla konu anlatımları, soru çözüm teknikleri, sınav stratejileri ve zaman yönetimi gibi konularda destek veriliyor. Velilerin de katılımıyla öğrencilerin sınav hedeflerine ulaşabilmeleri için tüm önlemler alınıyor.

Daha Fazlasını Keşfedin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Malatya’da LGS öğrencilerinn sınav hazırlığı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri