İzmit’te Yaz Akşamları Türkçe Pop konseriyle devam etti

featured

İzmit Belediyesi, Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Balkan Dernekleri Yerleşkesinde unutulmaz bir Türkçe Pop konseri düzenledi. Kent Orkestrası, Türkçe Pop şarkılarından oluşan muhteşem performansıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Vatandaşlar coşkuyla şarkılara eşlik ederek keyifli bir gece geçirdi. Konser, İzmit Belediyesi’nin şehir sakinlerini bir araya getirme hedefine katkı sağladı. Konsere İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu da ilgi gösterdi. Bu yoğun katılım, etkinliğin başarısını gösteriyordu.

İzmit Belediyesi, Yaz Akşamlarında Unutulmaz Bir Türlü Konser Düzenledi

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi, Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Balkan Dernekleri Yerleşkesinde düzenlediği Türkçe Pop konseriyle vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Kent Orkestrası, Türkçe Pop şarkılarından oluşan konseriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser alanına gelen vatandaşlar, şarkıları coşkuyla seslendirerek eğlenceli bir akşam geçirdi. İzmit Belediyesi, Yaz Akşamları etkinlikleriyle şehrin dört bir yanındaki vatandaşları bir araya getirmeye devam edecek.

Yoğun Katılım

Balkan Dernekleri Yerleşkesinde düzenlenen konsere, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Ayşe Fatmagül Terzi, Erdem Arcan, İzmit Belediyesi Spor Kurulu Üyesi Hakan Ormancı, Yenişehir Mahalle Muhtarı Zeki Uysal, 29 Ekim Kadınları Derneği Kocaeli Şube Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gösterilen ilginin yoğunluğu, etkinliğin ne kadar keyifli ve başarılı geçtiğinin bir göstergesi oldu.

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
İzmit’te Yaz Akşamları Türkçe Pop konseriyle devam etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri