Rize Belediyesi Kültür Evi açılıyor

featured

Rize Belediyesi, Isırlık Tabiat Parkı’nda yeni bir Kültür Evi açarak yöresel müzik geleneğini canlandırmayı ve turizmle buluşturmayı hedefliyor. Etkinliklere katılmak isteyenlerin Rize Belediyesi Sosyal Tesisleri ile iletişime geçerek rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Etkinlikler 2 ve 3 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek ve ziyaretçilere unutulmaz bir gece yaşatmayı amaçlıyor. Isırlık Tabiat Parkı, hem eşsiz Rize manzarası hem de yöresel kültürle bütünleşen etkinlikleriyle hoş vakitler geçirmeyi vaat ediyor.

Rize Belediyesi, Kültür Evi'ni Açıyor

Rize Belediyesi, şehrin müzik, kemençe, tulum ve atma türkü geleneğini gelecek nesillere aktarmak ve turizmle buluşturmak amacıyla "Kültür Evi" projesini hayata geçiriyor.

RİZE (İGFA) – Isırlık Tabiat Parkı'nda ziyaretçilere kapılarını açacak olan "Kültür Evi", yöresel sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek "Rize Geceleri" etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Etkinliklerde tulum, kemençe, atma türkü, armonika, mızıka gibi enstrümanların çalınacağı ve folklor oyunlarının sergileneceği belirtildi.

Etkinlik Detayları ve Rezervasyon Bilgileri

Etkinliklere katılmak isteyenlerin 0530 075 0116 numaralı telefondan Rize Belediyesi Sosyal Tesisleriyle iletişime geçerek rezervasyon yaptırmaları gerektiği bildirildi. Etkinliklerin 2 ve 3 Ağustos tarihlerinde (Cuma ve Cumartesi) gerçekleştirileceği ve saatlerinin 19.00 ile 22.00 arasında olacağı açıklandı.

Ziyaretçiler, etkinliklere katılarak Isırlık Tabiat Parkı'nda unutulmaz bir gece geçirme fırsatı bulacaklar. Parkın sunduğu panaromik Rize, şelale ve göl manzarası eşliğinde keyifli anlar yaşanacak.

Özel İçerikler Burada: Diğer Yazıları Kaçırmayın

1
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Rize Belediyesi Kültür Evi açılıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri