Bursa’da “Gezici Kütüphane” açılışı gerçekleşti

featured

Bursa’da Osmangazi Belediyesi tarafından desteklenen "Gezici Kütüphane" projesi, okuma alışkanlığını artırmayı hedefliyor. Proje kapsamında Hasan Ali Yücel Kütüphanesi ve Genç Kafe gibi çalışmaların ardından gezici kütüphane ziyaretçilerle buluştu. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın da katıldığı programda, kültür ve okuma önemleri vurgulandı. Aydın, kütüphanelerin manevi miras olduğunu belirterek, okumanın ve bilimin önemine dikkat çekti. Gezici kütüphane projesi, Bursa’da okuma kültürüne katkı sağlamayı amaçlıyor.

Bursa'da Gezici Kütüphane Projesi Hizmete Açıldı

Osmangazi Belediyesi, Gezici Kütüphane Projesi ile Okuma Kültürüne Katkı Sağlıyor

Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nin destekleriyle hayata geçirilen "Gezici Kütüphane" projesi, hizmete açıldı.

BURSA (İGFA) – Osmangazi Belediyesi, Hasan Ali Yücel Kütüphanesi ve Genç Kafe projelerinin ardından Gezici Kütüphane'yi ziyaretçilerle buluşturdu.

Programa Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, protokol üyeleri, davetliler ve basın mensupları katılım gösterdi.

Kültür ve Okuma Destekleniyor

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, yaptığı konuşmada, kütüphanelerin manevi miras olduklarını vurgulayarak, "Okumanın manevi mirası olduğunu belirten Başkan Aydın, "Bunların hepsinin bir anlamı var, inşallah birkaç hafta içerisinde İsmail Hakkı Tonguç Kütüphanemizi de vatandaşlarımızla buluşturacağız. Biz, okuyan ve okutan bir belediye olarak gençlerimize okumanın ne kadar önemli olduğunu aktarıyoruz. Bilim ve akıl bizim manevi mirasımızdır, okumaya ve okutmaya daima önem veriyoruz." ifadelerine yer verdi.

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Bursa’da “Gezici Kütüphane” açılışı gerçekleşti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri