Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Tokat’ı Ziyaret Edecek

featured

Ulaştırma Bakanı Abdul Kadir Uraloğlu, Tokat’a 4 Ağustos 2024 Pazar günü ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret kapsamında çeşitli projeleri inceleyecek, parti toplantısına katılacak ve önemli görüşmeler yapacak. Program, Ankara’dan Tokat’a uçakla varışıyla başlayacak. Ardından Tokat-Niksar Yolu şantiyesini ziyaret edecek ve çalışmaları inceleyecek. Bakan, gün içinde AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak, Tokat Valiliği’ni ziyaret edecek ve özel bir programa katılacak. Ziyaretin ardından ise Tokat Havalimanı’ndan ayrılacak. Etkileşimler ve incelemeler sonrasında bakanın Tokat halkının memnuniyetini dile getirmesi bekleniyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdul Kadir Uraloğlu, Tokat'ı Ziyaret Edecek

Ulaştırma Bakanı Tokat'ta Neler Yapacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdul Kadir Uraloğlu, 4 Ağustos 2024 Pazar günü Tokat'ı ziyaret edecek. Ziyaret sırasında Bakan Uraloğlu, çeşitli projeleri inceleyecek, parti toplantısına katılacak ve önemli görüşmeler gerçekleştirecek. Peki, bakanın ziyaret programı nasıl şekillenecek?

Ziyaret Programı Detayları

Ankara'dan hareket edecek olan Bakan Uraloğlu, Pazar sabahı Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Tokat Havalimanı'na gidecek. Saat 12.30'da Tokat-Niksar Yolu şantiyesini ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceleyecek ve proje hakkında detaylı bilgiler alacak.

Toplantı ve Ziyaretler

Saat 14.00'te AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak olan Bakan Uraloğlu, burada il genelindeki siyasi gelişmeleri ve projeleri değerlendirecek. Ardından saat 16.30'da Tokat Valiliği'ni ziyaret ederek ilin genel durumu ve devam eden projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunacak.

Özel Program ve Düğün Töreni

Saat 17.30'da özel bir programa katılacak olan bakan, akşam saat 19.00'da AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer'in oğlunun düğün törenine iştirak edecek. Daha sonra Tokat'tan ayrılmak üzere Tokat Havalimanı'na doğru yola çıkacak.

Ziyaretin ardından bakanın Tokat'taki temasları ve incelemeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunması öngörülüyor. Yerel halk da bakanın ziyaretiyle ilgili memnuniyetlerini dile getirmektedir.

Hayal Gücünüzü Besleyin: Benzer Konulardaki Bağlantıları İnceleyin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Tokat’ı Ziyaret Edecek

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri