TOGÜ’de Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

featured

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Millî İrade Salonunda gerçekleşen toplantıya; Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit EĞRİ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yusuf TEMÜR, Genel Sekreter Prof. Dr. Muhittin DEMİRAY, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Uğur AKIN, dekanlar, koordinatörlük personeli ve Üniversite birim kalite temsilcileri katıldı.
Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ açılış konuşmasında, “Üniversitemizin kurumsal yapısının daha da güçlenmesi, hizmet kalitemizin ulusal ve uluslararası standartlara uyumlu hâle gelmesi yolunda önemli bir aşamayı daha hep birlikte adımlıyoruz. Bu süreçte ilk olarak Türk Standartları Enstitüsüne başvurumuzu gerçekleştirdik ve bu başvurumuzun ardından 70 personelimizle kalite yönetim sistemi eğitimlerimizi tamamladık. Diğer üniversiteler ile toplantılar düzenleyerek deneyim alışverişinde bulunduk. Bu kapsamda ISO 9001 Kalite Sistemine uygun olarak üniversitemizde kullanılan binden fazla belge dokümante edildi. Belge dokümantasyonu, Üniversitemizin süreçlerinin şeffaf, izlenebilir ve sürekli iyileştirilebilir bir yapıya kavuşmasında önemli bir adım olmuştur.” dedi.
Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Uğur AKIN, yapılan çalışmaların tüm birimlerle paylaşılması adına düzenli olarak eğitimler ve toplantılar düzenlediklerini belirterek ISO 9001 Kalite Sistemine uygun olarak yapılan çalışmalardan bahsetti. Toplantıda Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Uğur AKIN, Gökçe ARMAĞAN ve Öğr. Gör. Murat TOPALOĞLU “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme” sunumu gerçekleştirdiler. Sunumda; Dokümantasyon, İç Tetkik ve Risk Tabanlı Proses Yönetimi hakkında bilgiler verildi.
Toplantı soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

2
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
TOGÜ’de Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri