Tokat’ta AK Parti’nin 23. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı: Geçmişten Geleceğe Yolculuk

featured

Tokat’ta AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü, büyük bir coşku ve katılım ile kutlandı. Tokat İl Başkanlığı’nda gerçekleşen etkinlikte, partinin geçmiş başarıları ve geleceğe dair hedefleri öne çıktı.

Kutlama Programı ve Katılımcılar

Tokat İl Başkanlığı’nda düzenlenen 23. kuruluş yıl dönümü etkinliği, AK Parti’nin Tokat’taki önemli isimlerini bir araya getirdi. AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir, Tokat Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan ve birçok partili katıldı. Programda, AK Parti’nin 23 yıllık başarıları hatırlatıldı ve kesilen pasta ile kutlama yapıldı.

Mustafa Arslan: “Türkiye’nin Değişen Yüzü”

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, konuşmasında partinin Türkiye’deki köklü değişimlerini vurguladı. Arslan, “Kuruluşundan itibaren 23 yıl içinde Türkiye büyük bir dönüşüm yaşadı. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak,’ demişti ve gerçekten de Türkiye, halkın seçtiklerinin iktidar olduğu bir ülke haline geldi,” dedi. Arslan, geçmişin zorluklarına rağmen yapılan hizmetlerin yeterli olmadığını ve daha fazlasının yapılacağına inandığını belirtti.

Cüneyt Aldemir: “Tarih Yazıyoruz”

AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, partinin başarılarının arkasında halkın güveni ve desteği olduğunu söyledi. Aldemir, “AK Parti’nin bir yıl içinde iktidara gelmesi ve aralıksız olarak on sekiz seçim kazanması, dünya tarihinde eşi benzeri olmayan bir başarıdır,” dedi. Gelecek için daha büyük hedefler koyduklarını ifade eden Aldemir, “Türkiye Yüzyılı’nda bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız,” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ali Özer: “Hizmetler Sürecek”

AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, 23 yıllık süreçte Tokat’a yapılan hizmetleri anlattı. Özer, “2001 yılında ülkenin durumunu hepimiz biliyoruz. AK Parti, eğitimden ulaşıma, altyapıdan teknolojiye kadar her alanda büyük işler başardı. Bu hizmetler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle devam edecek,” dedi.

Etkinlik, AK Parti’nin geçmişten bugüne kadar kattığı değeri ve geleceğe yönelik umutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

1
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Tokat’ta AK Parti’nin 23. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı: Geçmişten Geleceğe Yolculuk

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri