Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Yusuf Dikeç Pozu

featured

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bolu’nun Mengen ilçesinde düzenlenen 37. Uluslararası Aşçılık Turizm ve Gastronomi Festivali’ne katıldı. Türkiye Aşçılar Federasyonu’nun Şükran Madalyası’nı aldı. Festivalde, 2024 Paris Olimpiyatları’nda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç’in ikonik pozunu sergilediği anı canlandırdı. Dikeç’in dikkatleri üzerine çeken performansı ve atış sırasındaki etkileyici duruşu, olimpiyatların gözde isimlerinden biri haline gelmesini sağladı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mengen'deki Gastronomi Festivali'nde

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bolu'nun Mengen ilçesinde düzenlenen 37. Uluslararası Aşçılık Turizm ve Gastronomi Festivali'ne katıldı. Festivalde, Türkiye Aşçılar Federasyonu tarafından duayen aşçılara verilen Şükran Madalyası, Bakan Tekin'e takdim edildi.

Festival kapsamında, Bakan Tekin, 2024 Paris Olimpiyatları'nda mücadele eden ve ülkemize gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç'in ikonik pozunu sergiledi. Dikeç, Paris Olimpiyatları'nda Şevval İlayda Tarhan ile birlikte yarışarak büyük başarı elde etmişti.

Mükemmel performansı ve teçhizatsız atışıyla dikkatleri üzerine çeken Dikeç, özellikle atış sırasındaki duruşuyla olimpiyatların en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmişti.

969 characters

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Yusuf Dikeç Pozu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri