Valorant’ta En Ucuz Bakiye Nasıl Yüklenir?

featured

“Valorant’ta en ucuz bakiye nasıl yüklenir?” sorusu oyunu oynayanlar tarafından sıklıkla sorulmaktadır. Oyunda bakiye yüklemek aslında kolaydır ancak farklı platformlarda değişik ücretlendirmelerle bakiye satışı da yapılmaktadır. Oyuncular bu sebeple en ucuz bakiye yükleme tekniğini araştırmaktadır. En uygun fiyatlı Volarant bakiyesi almak için kampanyaları, kuponları ve sıcak fırsatları takip etmek oyunculara büyük fayda sağlayacaktır.

Valorant’ta en ucuz bakiye nasıl yüklenir araştırıyorsanız sizlere online alışveriş sitelerini önerebiliriz. Çünkü bu sitelerde belli dönemlerde indirim fırsatları bulunuyor. Ayrıca bu sitelerde hesabınıza özel indirim kuponları aktif hale gelebiliyor. Bu nedenle son zamanların en çok tutulan online alışveriş siteleri size büyük fayda sağlayacaktır. Sitelerden aldığınız bakiyeleri anında hesabınızda görebilirsiniz.

Valorant VP yükleme nasıl yapılır?

Valorant destek konularının başında VP yükleme hakkındaki sorular gelmektedir. Bu nedenle aşağıda adım adım anlattığımız para yükleme işlemini öğrenerek sorunuza cevap bulabilirsiniz.

  • Bilgisayarınızda yüklü olan Valorant istemcisini açınız. İstemcide Riot Games hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Giriş yapıp hesabınızı açtıktan sonra Valorant mağazasına giriş yapmalısınız. Mağazada “Valorant Point” butonu vardır. Bu butona basınız.
  • Riot Pin ve Kodlar sekmesine en ucuz VP aldığınız sitedeki size verilen epini yazarak ödemeyi tamamlayınız. VP’niz hesabınıza yüklenecektir.

Valorant epin nasıl kullanılır?

En ucuz Valorant point alabileceğiniz yöntemler arasında epin kullanımı bulunmaktadır. Epin kullanabilmek için alışveriş siteleri üzerinden epin satın almalısınız. Epinlerin en büyük avantajı kredi kartı veya banka kartı bulunmayan oyunseverlere yönelik olmasıdır. Çünkü alınan epinlerle banka hesabı açmak zorunda değilsiniz. Aldığınız epini nasıl kullanacağınızı merak ediyorsanız aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

  • Valorant istemcisi üzerinden Riot Games hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra “Mağaza” bölümüne tıklayın.
  • Burada “Ön Ödemeli Kartlar ve Kodlar” seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneği tıklayarak açın.
  • Riot Games tarafından satılan ön ödemeli kartlardan hangisini aldıysanız bu kartta bir kod yazıyor. Yazan kodu bularak mağazada açılan bölüme girin.
  • Son olarak “Gönder” butonuna basın. Bu işlemin ardından Valorant pointleriniz hesabınıza yüklenecektir. Ancak bir sorun yaşarsanız Valorant ticket atma seçeneğini kullanabilirsiniz.

Valorant VP fiyatları ne kadar?

“Valorant’ta en ucuz bakiye nasıl yüklenir?” yazımızın son kısmını VP fiyatlarına ayırdık. Genel fiyatlara göre 8400 VP alabilmek için ortalama 400 TL ile 500 TL arasında bir ücret ödemelisiniz. Fiyatlar anlaşıldığı üzere alındığı siteye ve alınan VP miktarına göre değişmektedir. Siz de bütçenize uygun VP alabilmek için indirimleri kaçırmamaya özen gösterin.

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Valorant’ta En Ucuz Bakiye Nasıl Yüklenir?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri