Yıldırım’da Bağlaraltı Pazar Alanı için geri sayım

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım ilçesi sakinleri için yeni pazar alanları oluşturuyor. Bağlaraltı Mahallesi’nde yapılan projelerle 40 bin metrekarelik modern pazar alanları ilçeye kazandırılıyor. Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2 katlı Bağlaraltı Pazar Yeri’nde 180 pazar tezgahı, otopark, sosyal yaşam alanı ve teknik alanlar olduğunu belirtiyor. Ayrıca, Kadın Spor Merkezi projesiyle yeni bir adım atılıyor. Yılmaz, modern pazar alanları ve kadın spor merkezi ile hizmet kalitesini artırarak vatandaşların taleplerine cevap vermek istediklerini vurguluyor. Bağlaraltı Pazar Alanı’nın ekim ayında hizmete açılacağını duyuran Yılmaz, bu projenin kadınlar için önemli faydalar sağlayacağına inanıyor.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bağlaraltı Kapalı Pazar Alanı'ndaki Çalışmaları İnceledi

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediyesi, ilçe sakinlerinin güvenli ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Modern ve konforlu pazar alanları oluşturmanın yanı sıra mevcut pazar yerlerini daha işlevsel hale getirmeyi hedefleyen belediye, Bağlaraltı Mahallesi'nde devam eden projeleri yerinde inceledi. 7 projenin hayata geçirilmesiyle 40 bin metrekarelik yeni pazar alanları Yıldırım'a kazandırıldı. Bağlaraltı Mahallesi'nde bulunan 6 bin 305 metrekarelik inşaat alanına sahip, 2 katlı Bağlaraltı Pazar Yeri'nde 180 pazar tezgahı, 60 araçlık otopark, sosyal yaşam alanı ve teknik alanlar bulunuyor.

Kadın Spor Merkezi Müjdesi

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sokak aralarında kurulan ve vatandaşların alışveriş deneyimini zorlaştıran pazar yerlerinin yerine modern kapalı pazar alanları inşa ettiklerini vurguladı. Mevcut pazar yerinin ihtiyaçları karşılamada yetersiz kaldığını belirten Yılmaz, "Mevcut pazar yerlerimizi ilçemize yakışır hale getiriyoruz. Haftanın 7 günü yaşayan tesisler yaparak, insanlarımızın istifadesine sunuyoruz." diye konuştu. Bağlaraltı Pazar Alanı projesinin ekim ayında açılışının gerçekleştirileceğini belirten Yılmaz, "Pazar yerinin alt katına kadın spor merkezi de kazandırıyoruz. Yıldırım'a hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

İlginizi çekebilecek konular

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Yıldırım’da Bağlaraltı Pazar Alanı için geri sayım

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri