Tokat’ta Zafer Bayramı Coşkusu: 102. Yıldönümü Büyük Bir Törenle Kutlandı

Tokat’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlama programı, sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Tokat Valisi Abdullah Köklü, Topçu Albay Haluk Albayrak ve Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, anıta çelenk sundu ve ardından saygı duruşu ile İstiklal Marşı okundu.

Vali Köklü, törenin ardından makamında tebrikleri kabul etti. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlamalarda, Vali Köklü ve diğer protokol üyeleri askeri birlikleri, okulları ve vatandaşları selamladı. Program, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zafer Bayramı mesajının okunmasıyla devam etti ve günün anlamını belirten konuşmalar yapıldı.

Törenin ardından halk oyunları gösterisi sunuldu ve askeri birlikler ile okulların katıldığı geçiş töreni gerçekleştirildi. Tokat Motosiklet kulüplerinin gösterileri de büyük ilgi gördü.

Günün ilerleyen saatlerinde Tokat Valiliği ev sahipliğinde saat 18.00’de bir resepsiyon düzenlenecek. Kutlamalar, saat 20.00’deki Fener Alayı ile devam edecek.

2
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Tokat’ta Zafer Bayramı Coşkusu: 102. Yıldönümü Büyük Bir Törenle Kutlandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri