Animasyon Sevenlere Netflix’te Yayınlanmış 4 Animasyon Önerisi!

featured

Netflix, içerisindeki farklı türde binlerce içerik sayesinde tüm dünyanın ilgisini çekmiş ve dünya genelinde 213 milyon kullanıcı sayısına ulaşmıştır. İçerisinde yerli ve yabancı filmleri, dizileri barındıran Netflix, geçmişte efsaneleşmiş birçok yapımı da bünyesine kattığı için çok geniş bir kullanıcı kitlesine sahip. Öyle ki Friends gibi bir dönem izleyicisini kendine hayran bırakmış dizileri artık Netflix’ten izleyebiliyoruz.

İzleyici kitlesi içerisinde en büyük yüzdeye sahip kısım erişkinler olan Netflix’in yeni çalışmalarının erişkinleri mutlu edeceğini görebiliyoruz. Bu içerikler sadece dizi ve film sektöründen değil. Aynı zamanda, içindeki çocuğu kaybetmemiş erişkinler için animasyon dizilerini de içeriyor. Erişkinler için yapılmış animasyon diziler ile çocuklar için yapılmış olanlar arasındaki bariz farklardan biri kan ve şiddet görselleri oluyor. Çocukların küçük yaşta bu görüntülerden olumsuz etkilenmesini engellemek amacıyla çocuklarınız yokken bu animasyon dizileri izlemenizi tavsiye ederiz. Haydi, listemize geçelim!

  1. Rick and Morty

    Genel olarak bir dede ve torununun maceralarını anlatan bu animasyon dizisinin kulağınıza basit geleceğinin farkındayız. O zaman şu küçük detayı size aktaralım: Rick bir bilim insanı (kendi deyimiyle “Evrendeki en zeki varlık”) ve torunu Morty ise biraz çekingen ve gördüğü çoğu olaydan korkan bir çocuk.

    Dede ve torunun içine düştüğü olaylar çoğunlukla Rick’in portal cihazını kullanması ve uzayın herhangi bir konumuna geçmeleri ile başlıyor. Sonrasında bolca aksiyon ve eğlence sizlere eşlik ediyor. Bunların yanında çok fazla şiddet, küfür ve kan içeren Rick and Morty dizisinin yakın tarihte final yaptığını söylemek gerekir. Final sezonu ve son bölüm sizleri oldukça şaşırtacak. Beş sezonluk serüvene hazır olun!

  2. Love, Death & Robots

    Bu animasyon dizi hakkında genel bilgi vermek biraz zor, çünkü her bölümü birbirinden farklı. Dizinin ele aldığı konuyu anlatma tarzı sürekli değişiyor. Netflix’te bulunan iki sezon, yirmi altı bölümün süreleri altı ile on sekiz dakika arasında değişiyor. Yani, bir hafta sonunuzu ayırarak bu animasyon diziyi bitirebilirsiniz. Bölümlerin birbirinden farklı olduğunu ve genellikle robotlar üzerinden anlatıldığını belirtelim, fakat bir yoğurt bakterisinin dünyanın yönetimini ele geçirdiği bölümün olduğunu da hatırlatalım.  

  3. Disenchantment

    Bu dizi tarihsel fantezi ve kara mizah içeren yapımlardan biri ve başrolümüz prenses Bean, yardımcısı Elf Elfo ve eytan Luci’nin başından geçen maceraları konu ediniyor. Bu üçlünün bulunduğu evrende, efsanelere konu olmuş birçok canlıyı görmek mümkün. Bunun yanında prensesin vurdumduymaz tavırları ve alkole olan düşkünlüğü otuz bölümün ardından oldukça değişiyor. Bölümlerinin süresi yirmi iki ile otuz altı dakika arasında değişen bu dizinin anlatımı, size önceleri tuhaf gelecektir. Sonrasında anlatım diline alıştığınızda zevkini çıkararak eğlenmenizi diliyoruz.

  4. Final Space

    Adult Swim firmasının, Cartoon Network şirketinin yetişkinler için animasyonlar üreten yan firması olduğunu hatırlatmakta fayda var. Yukarıda bahsetmedik ama Rick and Morty de bu firmanın bir ürünü. Gelelim Final Space animasyon dizisine, kısaca başrolümüz Gary’nin hapsolduğu uzay istasyonundan evrenin koruyucusu olmasına kadar geçen serüvenleri anlatan bu dizi üç sezondan oluşuyor. Dizi içerisinde Gary’nin tanıştığı küçük, yeşil ufaklığın (Mooncake) son uzay ile evrenimiz arasında anahtar görevi gördüğünden ve kötülerin onu kullanmak istemesinden bahsedilirken Gary, sürekli olarak sevdiği kadın ve arkadaşlarının hayatları için kendi hayatını tehlikeye atıyor.

Keşfetmeye Devam Edin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Animasyon Sevenlere Netflix’te Yayınlanmış 4 Animasyon Önerisi!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri