En Popüler Unutulmaz Filmler Nelerdir?

featured

Film kültürünün kişilere göre değişiklik göstermesine rağmen bazı popüler olan filmlerin listede ki yeri hiçbir zaman değişmemektedir. Bu yüzden de mutlaka izlenmesi gereken filmler listesinden yola çıkarak En Popüler Unutulmaz FilmlerNelerdir? Konusu hakkında merak ettiğiniz bilgileri açıklamak istiyoruz.IMBD puanlarından yola çıkarak baz aldığımız bu listenin mutlaka unutulmaz filmler arasında yer aldığı ve izlemeyenlerin mutlaka ama mutlaka izlemesi gerektiklerini belirtelim.

  1. 3 İdiots

    Dünyanın en başarılı Hintli yönetmenleri arasında yer alan Amir Khan’ın yönettiği ve aynı zamanda da yer aldığı bu filmde 3 üniversiteli arkadaşın başından geçen komik olaylar konu alınmaktadır. İzlerken son derece keyif alınacak filmler arasında yer alan bu filmi de mutlaka izlemenizi öneriyoruz.

    IMDb: 8,4

  2. Yeşil Yol

    Tom Hanks’in oynadığı ve dünyanın en iyi filmleri arasında yer alan “Yeşil Yol”da En Popüler Unutulmaz Filmler arasında yer almaktadır. Hapishanede gardiyan olarak çalışan Paul (Tom Hanks) hapishaneye düşen John Coffey isimli ile yakın ilişki kurmaktadır. John’un suçsuz olduğuna ikna olan ve onun doğa üstü güçleri karşısında şaşkına dönen Paul’un onu idama götürmesine kadar yol alan süreç son derece başarılı bir şekilde beyazperdeye aktarılmıştır.

    IMDb: 8,6

  3. Yüzüklerin Efendisi Serileri

    Dünyanın sayılı yönetmeleri arasında yer alan Peter Jackson’un beyazperdeye kazandırdığı seriler arasında yer alan Yüzüklerin Efendisi de unutulmayan filmler arasında yer almaktadır. Orta dünyada yaşanan yüzük krallığını konu alan bu filmin serileri de mutlaka izlenmelidir.

    IMDb: 8,8 (2001)

  4. Forrest Gump

    Tom Hanks’in başrollerde yer aldığı bu filmde unutulmaz filmler arasında yer almaktadır. Romantik , Drama ve Komedi türlerinde izleyici ile buluşan filmin çıktığı yıl içerisinde aldığı Oscar ödüllerinin oldukça fazla olduğunu ve bu yüzden de tüm dünya tarafından kabul gören filmler arasında yer aldığını belirtelim.

    IMDb: 8,8

  5. Baba Serisi

    İtalyan yer altı mafyalarının hayat hikayesini konu alan “Baba “ filminin serileri de mutlaka izlenmelidir. 1972 yapımı ilk seri olan Baba’nın özellikle de Marlon Brando ile Al Pacino’nun oyunculuklarının zirve olarak nitelendirebileceğini belirtelim.Serinin özellikle de 2. Filminin 6 dalda birden Oscar alması filmin En Popüler Unutulmaz Filmler Nelerdir? Listesinde yer alması için yeterli sebepler arasında gelmektedir.

    IMDb: 9,2 (1972)

  6. Esaretin Bedeli

    Bana göre hayatımda izlediğim filmler arasında ilk sırada geliyor. Zaten IMDB puanına baktığımız zaman bile bize göre de değil dünya da bu filmi izleyenlere göre izlenmesi gereken filmler arasında ilk sırada yer almaktadır. Filmin başrol karakteri olan Andy Dufresne’nin masum olmasına rağmen yattığı hapishaneden kaçış öyküsünü muazzam bir şekilde ele alan bu filmin unutulmaz filmler arasında yer aldığını belirtelim.

    IMDb: 9,3

En Popüler Unutulmaz Filmler Nelerdir? İle ilgili yukarıda belirttiğimiz filmleri mutlaka ama mutlaka izlemenizi öneriyoruz. Listenin başında yer alan filmlerde pişman olmayacağınızın garantisini veriyoruz.

Daha Fazlasını Keşfedin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
En Popüler Unutulmaz Filmler Nelerdir?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri