IMDb Verilerine Göre Geçen Haftanın En Popüler 10 Dizisi

featured

IMDb verilerine göre 9 Kasım haftasının en popüler 10 dizisini derledik. Görüyoruz ki bir kesim yeni çıkan yapımların arasına çoktan dalmış olsa bile azımsanmayacak bir kesim de “Nostalji canımdır!” diyerek eski yapımlardan vazgeçmiyor. Peki sen hangi grupta yer alıyorsun? Nostaljiden vazgeçmeyenlerden mi, yeni yapımların arasında kulaç atanlardan mı yoksa kaliteli olsun yeter diyenlerden mi?

10. Schitt’s Creek (2015)

IMDb: 8,5

6 sezondan oluşan Kanada yapımı televizyon dizisi Schitt’s Creek, geçtiğimiz Nisan ayında yayın hayatını sonlandırdı. Her ne kadar önceki haftalardaki sıralamasını düşürmüş olsa da ilk onda kalmayı başarmış!

What is this?

9. The Boys (2019)

IMDb: 8,7

2019 Temmuz ayında yayın hayatına başlamış olan The Boys, Amazon Prime ülkemize geldiğinden beri adından daha fazla söz ettirir oldu. Önceki haftalara göre o da sıralamasını bir miktar düşürmüş olsa bile izleyenlerinin beğenisini almaya devam ettiği belli oluyor.

8. A Teacher (2020)

IMDb: 7,3

10 Kasım’da ilk bölümü yayınlanan dizinin başrollerinde Kate Mara ve Nick Robinson bulunuyor. Dizide öğretmen öğrenci ilişkisi işlendiğinden bir kısmın eleştirisini alırken diğer kısım da temelinde bu ilişkinin uygun olmadığı mesajını vereceğini umut ediyor. Bakalım, önümüzdeki haftalarda ilk ondaki yerini koruyabilecek mi?

7. Grey’s Anatomy (2005)

IMDb: 7,6

Geçtiğimiz haftalarda 17. sezonuna başlayan dizi, izleyenlerini sevindirmiş olacak ki listede 12 sıra birden yükselmiş! Ülkemizdeki versiyonu orijinali kadar uzun ömürlü olamamıştı. Grey’s Anatomy’e nazar boncuğunu takdim edip listemizin 6 numaralı dizisine geçiyoruz.

6. The Crown (2016)

IMDb: 8,7

The Crown’ın geçtiğimiz pazar günü 4. sezonunun yayınlanmasıyla birlikte listede yükseldiğini görüyoruz! Popülaritesini korumaya devam edecek gibi görünen dizinin ilerleyen haftalarda listedeki yerini merak etmiyoruz desek yalan olur. 

5. Supernatural (2005)

IMDb: 8,4

İzlemeyenlerin bile mutlaka ismini duyduğu, birçoğunun kalplerinde yer edinmiş olan Supernatural! Her güzel şeyin bir sonu vardır diyerek yayın hayatını sonlandırıyor fakat görünen o ki isminden daha uzun yıllar bahsettirecek. Hangi Supernatural karakteri olduğunu merak ediyorsan buraya tıklayarak testimize ulaşabilirsin!

4. The Undoing (2020)

IMDb: 8,2

4. sırada bizi HBO’nun 6 bölümden oluşan mini dizisi The Undoing karşılıyor! Psikolojik gerilim, dram kategorilerinde yer alan dizinin henüz üç bölümü yayınlanmış durumda. İzleyenlerinden olumlu yorumlar almaya devam ediyor.

3. Paranormal (2020)

IMDb: 8,5

Ahmed Khaled Tawfik’in çok satan romanından uyarlanan Paranormal, bu ay başında Netflix’te yayınlandı. İzleyenlerinin artmasıyla birlikte listede 12 sıra birden yükselmiş. Önümüzdeki haftalarda da sırasını koruması dileğiyle!

2. The Mandalorian (2019)

IMDb: 8,7

Star Wars severler buraya! Aynı evrende geçen The Mandalorian, ikinci sezonuyla ekim sonunda izleyenleriyle buluştu. Bakalım, ilerleyen haftalarda listemizin kaçıncı sırasında bizi selamlayacak?

1. The Queen’s Gambit (2020)

IMDb: 8,8

Geldik listenin birincisine! Başrolünde Anya Taylor-Joy’un bulunduğu dizi, 23 Ekim’de Netflix’te yayınlandı. Çıktığı günden beri gerek konusuyla gerek başrolüyle olumlu yorumlar alıyor ve bu gidişle bir süre daha IMDb zirvesini kimselere kaptırmayacak.

Bu nefis yapımlardan izledikleriniz varsa yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
IMDb Verilerine Göre Geçen Haftanın En Popüler 10 Dizisi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri