Karantinada İzlenmesi Gereken Diziler!

featured

Ortalıkta o kadar çok yapım var ki bu kalabalık arasında bazen istediğimiz tarzda olanlara erişemiyoruz. Bu duruma bir nebze olsun yardımcı olabilmek için izleyip sevdiğimiz farklı türlerdeki yapımları önereceğiz. Umarım zevkle izleyeceğin yapımlara ulaşmanda vesile oluruz!

The Mandalorian

The Mandalorian, özellikle son üçlemeden sonra Star Wars hayranlarının gönlüne su serpip cumayı iple çekmemizi sağladı. Star Wars’u Star Wars yapan elementleri biraz da “fun service” harmanlayarak ortaya mükemmel bir eser çıkartılmış oldu.

Başkahramanımız bir Mandalorian olan kelle avcısıdır. Yaşadığı şehirdeki bardan görev alır, nasıl isterlerse görevi aynen yerine getirir. Bir gün aldığı görev hayatını ve birlikte yaşadığı diğer Mandalorianların hayatını kökünden değiştirecektir.

What is this?

Özellikle Clone Wars ve Rebel gibi animasyonları sevenler ve hikayelerini bilenler için The Mandalarian tam bir baş yapıttır!

IMDb: 8,8

Attack on Titan

Attack on Titan, izlenmesi gereken baş animelerden biridir. Dünya çapında çıktığı ilk günden beri pek çok sevilmiş ve teoriler üretilmeye başlanmıştır. 

Hikayemiz, kimsenin neden ortaya çıktığını bilmediği devler tarafından çevrili duvarların arkasında yaşayan insanların hayatları ile başlar. Bir gün duvarlardan biri saldırıya uğrayarak o güne kadar olmayan olaylar meydana gelir. Başkarakterimiz Eren’in hayatı o gün birden değişecek ve gitgide olaylarla bilinmeyenler açığa çıkacaktır.

IMDb: 8,8

Atlanta

Bir elinde on marifet olan başrolünde Donald Glover’in bulunduğu dizidir. Aynı zamanda bazı bölümlerin yönetmenliğinde Donald Glover üstlenmiştir. Kara mizah ve durum komedisi diyebileceğimiz Atlanta, sıkıldıkça tekrardan izlenmesi gereken bir yapıttır.

Üniversite eğitimini yarım bırakan Earn, beş parasız ve kimi zaman ailesinin yanında kimi zaman da eski sevgilisinin yanında kalmaktadır. Kuzeni Alfred’in rap piyasasına girdiği ve giderek ünlendiğini fark eden Earn, Alfred’e menajerlik teklif eder. Böylece eski hayatından kurtulmaya çalışır.

IMDb: 8,6

The End of The F***ing World

Biri piskopat, diğeri sosyopat olan iki ergen yolları başka amaçlar uğruna kesişir. Birlikte evlerinden kaçıp arabayla yollara düşerler. Farklı amaçlar ve istekler yolda değişecektir. 

Gençlik dizisi olan The End of F***ing World, kara komedi ve dram türündedir.

IMDb: 8,1

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Karantinada İzlenmesi Gereken Diziler!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri