Kahramanlarımızı Unutmadık: Gazilerimizle Bir Araya Geldik Esnafımızın ve Halkımızın Yanındayız

featured

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın,Tokat Milletvekilleri  Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, Cüneyt Aldemir ve Mustafa Arslan ile birlikte Türkiye Harp Malûlü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tokat Şubesi’ni ziyaret ettiler. Bu anlamlı buluşmada, kahraman şehitlerimizin anısı ve gazilerimizin değerli hizmetleri ön plana çıktı. Ziyaret sırasında gazilerimiz ve şehit aileleri ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi, ihtiyaçlarını ve taleplerini anlamaya çalıştık. Kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları karşısında borcumuzun ne kadar büyük olduğunu bir kez daha hatırladık. Onların hakkını asla ödeyemeyeceğimizi biliyoruz.

Ziyaretimizde hemşehrilerimizle kurduğumuz sıcak diyaloglar da bizim için çok değerliydi. Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın ile birlikte Çarşamba Pazarı’na giderek esnaf, üretici ve çiftçilerimizi ziyaret ettik. Burada esnafımızın sıcak karşılaması, hemşehrilerimizin hoş sohbetleri bize güç verdi. Onların yaşam mücadelesini, emeklerini ve hayallerini dinlemek, yerel ekonominin nabzını tutmak adına oldukça önemliydi.

Bölgemizin dinamikleri ve yerel üretimin desteklenmesi üzerine fikir alışverişinde bulunarak, esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Esnafımızın, çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istedik. Bu tür ziyaretlerin, toplumumuzun birlik ve beraberliğini pekiştirdiğine inanıyoruz.

Tüm bu buluşmalar, bizlere milli değerlerimizin, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere bıraktığı mirasın önemini bir kez daha hatırlattı. Onların yaşatılması gereken birer kahraman olduklarını unutmayacağız. Her zaman yanlarında olacağımızı vurgulamak, bu kahramanların ve onların ailelerinin hayatlarına dokunmak bizim için bir görevdir.

Kahraman şehitlerimiz ve gazilerimizin hatıralarını yaşatmak, onların ailelerine sahip çıkmak, millet olarak en önemli sorumluluğumuzdur. Bu vesileyle, tüm gazilerimize, şehit ailelerimize ve onların kıymetli anılarına bir kez daha selam duruyoruz.

1
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Kahramanlarımızı Unutmadık: Gazilerimizle Bir Araya Geldik Esnafımızın ve Halkımızın Yanındayız

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri