Netflix Aynı Anda İzleme

featured

Netflix aynı anda izleme talebi son zamanlarda izleyicilerin sıkça keşke olsa dedikleri bir uygulamadır. Netflix izlerken arkadaşınız ile birlikte farklı ortamlardan aynı içeriği izlemek isteyebilirsiniz. Bu isteği kolayca yerine getirmek mümkün. Bunun için ise sadece bir eklenti kurulumu yapmanız gerekiyor. Netflix tarafından gerçekleştirilen bu eklenti ile birlikte ister 2 ister 10 arkadaş kendi hesaplarından aynı anda aynı içeriği izleyebilir. Peki bu eklenti nasıl yüklenir? Netflix aynı anda izleme hakkında merak edilenleri yazımızda derledik. 

Netflix aynı anda birden fazla ekranda izlenebilir mi?

Evet. Bunun için kullanılan aktif bir eklenti bulunmaktadır. Eklentinin adı ise Netflix Party’dir. Netflix Party eklentisi ile birçok arkadaş aynı anda aynı içeriği izleyebilir. Bu eklentinin kurulumu ve kullanımı oldukça basittir. 

Aynı anda izleme ihtiyacı insanların online etkinlikler düzenlemek istemesi ile birlikte popülerleşmeye başlamıştır. 5 arkadaş aynı anda bir film izlemek istediğinizi düşünün. Hepiniz tam olarak belirli bir saatte içeriği açsanız bile internet hızınıza bağlı olarak minik sapmalar olacaktır. Netflix party eklentisi bu sapmayı engelleyen başarılı bir eklentidir. 

Netflix Party nasıl kullanılır?

Netflix Party eklentisi farklı hesapların aynı anda aynı içeriği izlemesine imkan tanır. Bu eklentinin asıl olayı ise farklı konumlarda bulunan kişilerin aynı içeriği izlemek istemesi ile ilişkilidir. Arkadaşlarınızla online bir parti vermek istediğinizi düşünün. 

Online partiler özellikle pandemi sürecinde evde yalnız kalan insanların severek yaptığı bir etkinliktir. Online parti programında film izlemek de varsa tam da bu noktada Netflix Party eklentisi devreye giriyor. Netflix Party eklentisi arkadaşların her birinin kendi hesaplarından giriş yapması ile birlikte aynı içeriği aynı sürede izlemeyi mümkün kılar. Böylece parti durmadan devam edebilir. 

Netflix Party eklentisinin kurulumu yapıldıktan sonra kısa sürede kullanılması mümkündür. Eklenti kurulumu yapıldıktan sonra ise aşağıda yer alan adımları takip ederek aynı anda izlemeyi etkinleştirebilirsiniz. 

  • Netflix party eklentisini indirin. 
  • Party eklentisinin kurulumunu tamamlayın. Kurulumu PC ya da mobil cihazlara kolayca gerçekleştirebilirsiniz. 
  • Eklenti kurulumu sonrasında Netflix’i arama motoru üzerinden açın. 
  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra adres çubuğunda Teleparty adlı bir uzantı ikonu göreceksiniz. Bu ikonun rengi hesabınıza giriş yapmadan önce gri iken giriş yaptıktan sonra kırmızı olmalıdır. Aktif olduğu anlamına gelir. 
  • İkona tıklayın ve ardından açılan pencerede Only I Have Control seçeneği göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklamanız halinde bağlanan herkes sizin kontrolünüzde içeriği izleyebilecek. Seçmemeniz halinde herkes kendi başına içeriği durdurup başlatabilir. 
  • Start the Party seçeneğine tıkladıktan sonra parti başlasın. 
  • Karşınıza gelen ekranda bir bağlantı göreceksiniz. Copy url diyerek url’yi partiye katılmasını istediğiniz kişilere gönderin. 
  • Url’yi giren herkes katılım sağlayabilir. Bu şekilde aynı anda birden fazla kişi aynı içeriği izleyebilmektedir. 

Hayal Gücünüzü Besleyin: Benzer Konulardaki Bağlantıları İnceleyin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Netflix Aynı Anda İzleme

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri