Netflix Telefona İndirilen Filmi Bilgisayarda İzleme

featured

Netflix son yıllarda bir hayli popüler olan ve içerik izleme platformu olarak sevilen yayın araçlarından biridir. Netflix kullanmanın avantajları ise saymakla bitmiyor. Bunlar arasında en çok sevileni ise indirilen içerikler. Diyelim ki internet olmayan bir yere seyahat edeceksiniz. Bu durumda seyahat ettiğiniz yerde internet olmadan nasıl içerik izleyeceksiniz? Netflix bu sorunu tamamen çözüyor. İnternet varken indirdiğiniz içerikleri internet yokken izleyebilirsiniz. 

Önceden belirtelim indirilen içerikler hesaba değil cihaza indirilir. Yani içeriği nereye indirirseniz oradan izleyebilirsiniz. Bu durumda telefona indirilen bir filmi bilgisayardan izlemeniz pek de mümkün olmayacaktır. 

Netflix’te telefona indirilen film nasıl izlenir?

Netflix’te telefona indirilen filmler kolayca izlenebilmektedir. Daha önce indirdiğiniz filmleri izlemek için indirilen içerikler bölümüne gitmeniz yeterlidir. Burada indirdiğiniz içerikleri görebilir, izleyebilirsiniz. Netflix’i açmak için mutlaka internet bağlantısı gerekmez. Ancak online içerik izlemek için internet bağlantısı şarttır. 

Netflix’te daha önce indirdiğiniz içerikleri indirilen içerikler bölümünden izleyebilir ve izledikten sonra yer kaplamaması adına silebilirsiniz. Bu işlemler oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Telefona indirdiğiniz filmlerin indirme konumunu görmekte güçlük çekiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip ederek hangi konuma indirildiğini bulabilir ve değiştirebilirsiniz. 

  • Netflix hesabınıza giriş yapın. 
  • Uygulamayı açtıktan sonra üç çizgi ile gösterilen daha fazla menüsüne tıklayın. 
  • Profil simgesine tıklayın. Profil simgesi fotoğrafınızın hemen altındadır. 
  • Profilinizde uygulama ayarlarını göreceksiniz, ona tıklayın. 
  • Uygulama ayarlarından indirilenler bölümüne tıklayın. 
  • İndirilenler bölümündeki indirme konumuna tıklayın ve ardından indirme konumunu inceleyebilir, değiştirebilirsiniz. 

Bu işlem ile daha önce gerçekleştirilmiş olan indirmelerin konumunu değiştiremezsiniz. Sadece ileriye dönük indirmeler için değişiklik geçerli olacağından önceden yapılan indirmeler için geçmiş konumun geçerli olacağını unutmayın. 

Netflix bilgisayara film indirme:

Netflix bilgisayara film indirme imkanı bulunan bir platformdur. Sadece bilgisayar değil telefon, tablet benzeri birçok farklı cihaza film indirebilirsiniz. Film indirmeden önce film indirme konumunu görmek isterseniz yukarıda adım adım yer alan yönergeleri takip edebilirsiniz. 

Cihazınızda yer olmaması durumunda Netflix tarafından uyarılırsınız. Uyarı sonrasında indirme yapmaya devam etmek için mutlaka cihazda yer açmalısınız. Eğer cihazda yer yoksa bir SD kart ile sorunu çözebilirsiniz. 

İlginizi çekebilecek konular

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Netflix Telefona İndirilen Filmi Bilgisayarda İzleme

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri