Squid Game Furyası Yeni Kripto Para İle Karşımızda!

featured

Squid Game dünyaya hızlıca ulaşan bir dizi olarak büyük sansasyon yarattı. Bu yüzden bu durumu fırsat bilen kripto para yatırımcıları da süreçle ilgili aktif bir rol oynayarak çalışmalarını sürdürmeye başladı diyebiliriz. Squid Game oynayarak token kazanabileceğiniz bir düzene ulaşan bu süreç, pek çok kişi için de para ortamına dönüşüyor diyebiliriz. 

Sosyal medya platformlarının hemen hemen her yerinde aktif olarak yer alan Squid Game, milyonlarca kişi tarafından duyuldu ve bu sürece dair de yeni bir çalışma yaratıldı. Gizli bir oyunda 400’den fazla olan ve borç batağına saplanmış kişileri konu olan dizi, günümüzün en rekabet odaklı düzenine merhaba diyor. Hal böyle olunca kripto para yazılımcıları bu yoğun fırsatı kaçırmak istemeyerek ve hemen bu işin parasını piyasaya sürdü. Token üretimine başlanmasının sebebi de tam olarak bu.

Squid Game token nedir? Ne işe yaramaktadır?

Squid Game Token olarak ön plana çıkan bu kripto para, Binance Smart Chain ismiyle çalışıyor. Elde edilen verilere göre Squid Game Token son 24 saatte yüksek bir büyüme oranına ulaşmış ve %159 oranlarında yükselmeye başlamış. İşlem hacmi de aynı şekilde artmış. Toplam işlem hacmine bakarsanız 6.655 dolar seviyesinde olduğunu görebilirsiniz. Token ile ilgili arzlar da sürekli değiştiği için şu an borsa içerisinde yer alıyor diyebiliriz. 

Yatırımcıların bilgisine göre Squid Game oyunları oynayarak Token dağıttığını öne süren bir site de var. Bu sayede pek çok kişi bu oyunla birlikte token kazanmaya başlayabiliyor. Pazarlama departmanında bir Türk’ün de yer aldığı bu proje yatırımcılara ellerindeki tokenleri kullanarak oyun oynama fırsatı sunuyor. 

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Squid Game Furyası Yeni Kripto Para İle Karşımızda!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri