Squid Game’i Sollayan Dizi Hangisi?

featured

17 Eylül tarihinde Netflix platformunda izleyici ile buluşan Squid Game dizisi uzun süre popülerliğini korudu. Squid Game dizisinin konusu oldukça ilginçti, bu sebeple izleyicilerin dikkatini çekmiştir. Güney Kore dizisi olan Squid Game’in, yayına alındığı ilk 28 günden itibaren 132 milyon kullanıcının izlediği bir dizi olduğu geçtiğimiz günlerde açıklandı. Burada sözü edilen 132 milyon kullanıcının dizinin en az 2 dakikasını izlediği kabul ediliyor. Fransa yapımı olan Lupin’i geride bırakan dizi 90’dan fazla ülkede birinci sırada yerini aldı. Dizinin yayınlanma tarihi ve gündeme oturması izlenme sayılarının daha da artmasına neden oldu. Pek çok kullanıcı diziyi izlemeye başladı ve sosyal medyada dizi hakkında pek çok yorum yapıldı.

Squid Game, yayına alındıktan sonra diğer yapımların da yayına girmesi ve aradan zamanın da ilerlemesi ile birlikte dizi popülerliğini kaybetmeye başladı. Netflix platformunda uzun bir süreden sonra ilk 10 listesinde yer alan 1.sıradaki dizi, Squid Game, değişmeye başladı. Türkiye’de Squid Game’in sahip olduğu birinciliği Hırsızlar Ordusu filmi aldı. Zack Snyder imzalı olan film, Netflix platformuna 29 Ekim’de girdi. 29 Ekim tarihinden itibaren Türkiye’de yer alan top 10 listelerinde Hırsızlar Ordusu filmi birinci sıraya yükselirken, Squid Game dizisi ikinciliğe geriledi. Bu ilginç filmin ana karakterini Matthias Schweighöfer canlandırmaktadır. Filmin konusu ise Ölüler Ordusu filminin öncesini anlatmaktadır. 

Merak edenler için Hırsızlar Ordusu filminin fragmanını yukarıya bırakıyoruz. 

Squid Game dizisinin konusu nedir?

Hepimizi ekrana kitleyen Squid Game, bir gerilim ve drama dizisidir. Netflix platformunda yayına alındığı günden itibaren gündemde olan dizinin kıyafetleri satış rekorları kırmıştır. Squid Game dizisinin konusu ise maddi açıdan sıkıntı çeken birtakım insanın oyuna davetiye alması ile başlamaktadır. İnsanların oyunu kabul etmesi ile birlikte ölüm tehlikeleri de beraberinde gelmektedir. Hayatta kalmak için oyuncular her türlü hamleyi yapmak zorunda kalmaktadır. Hayatta kalmayı başaran oyuncular bir sonraki aşamaya geçerken başarısız olanlar elenmektedir. Bir sonraki etaba geçen oyuncular için tehlikenin boyutu ise sürekli olarak artmaktadır.

Squid Game dizisinin rakibi olan Hırsızlar Ordusu’nun konusu ise gizemli bir kadının, en çok aranan suçlular ekibine Dieter’i davet etmesi ile birlikte başlamaktadır. Dieter ise kasabada görev alan bir banka memurudur. Dieter’in katıldığı ekipte Interpol tarafından en çok aranan diğer kişilerin arasındaki yerini almaktadır. Bir araya gelen ekibin amacı ise dünyada en çok korumaya sahip olması ile ünlü olan kasaların soyulmasıdır. Türkiye’de yer alan Netflix Top 10 listesinde Squid Game dizisini sollayan film, konusu ile birinci sırada yer almaktadır. Squid Game dizisi ise çıktığı günden bu yana pek çok ülkede gündeme oturan bir dizidir. Aman dikkat, henüz izlemediyseniz sosyal medyada çok fazla spoiler bilgi dolaşıyor. Aynı zamanda dizinin karakterlerine ve oyunlarına yönelik olarak yapılan paylaşımlar ile gündemde kalmaya devam ediyor.

İlginizi çekebilecek konular

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Squid Game’i Sollayan Dizi Hangisi?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri