Tek Bir Hamleyle Evrenin Yarısını Yok Eden Thanos Acaba Sizi De Öldürdü Mü? Bunu Öğrenmeniz İçin Yeni Bir Site Kuruldu!

featured

Thanos tarafından dünyanın yarısı yok edildiğinde size ne oluyor hiç düşündünüz mü? Burada Thanos acaba kimi yok ediyor kimi yok etmiyor sorusunun gerçekleri gün yüzüne çıkacak. Sinemanın belki de en hızlı yakın tarihine imza atmış olan Marvel, Avangers: Infinity War ve Avangers: Endgame filmleri ile büyük sansasyon yaratmıştı. Bu yüzden de karakterlerin devamları ve bu karakterlerle ilgili hikayeler de sürekli olarak detaylandırılıyor. On yıldan fazladır devam eden hikayelerin adeta zirvesi olan bu filmler, popüler kültürün ayrılmaz güçlü parçalarından oluşuyor ve haliyle Thanos efsanesi diye de bir efsane ortaya çıkıyor. 

Kendi gezegeni bir şekilde yaşanamaz hale gelen Thanos, bu konuda daha yaratıcı ve uzun uğraşlar vererek bir karar alıyor ve gezegenin yarısını yok ederse insanların daha rahat yaşayabileceğini düşünüyor. Evrendeki kaynakların sınırlı olduğunu düşünürsek gezegenin yarısını yok etmek herkesi rahatlatacaktı. Bu yüzden de denge ve düzen konusunda bir şeyler yapması gerekiyordu. O da tek bir parmak hareketiyle gezegenin yarısını yok etmişti. Peki bu esnada bize ne oldu? Öldük mü? Yoksa yaşıyor muyuz? Gelin bu sorunun cevabını bakalım.

Buraya tıklayarak gideceğiniz sitede sonucu rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Sitede sizi “Thanos seni bağışladı” ve “evrenin iyiliği için Thanos tarafından katledildin” sonuçlarından biri karşılıyor. Bakalım sizin sonucunuz ne olacak?

Keşfetmeye Devam Edin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Tek Bir Hamleyle Evrenin Yarısını Yok Eden Thanos Acaba Sizi De Öldürdü Mü? Bunu Öğrenmeniz İçin Yeni Bir Site Kuruldu!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri