The Great 2. Sezon Hakkında Bilinmesi Gerekenler!

featured

Hulu TV üzerinden yayınlanan diziler arasında oldukça beğenilen The Great’in ikinci sezonu için heyecanlı bir izleyici kitlesi mevcut. İlk sezonundan beri izleyiciyi oldukça tatmin eden dizi 18. yüzyılı yansıttığı için oldukça ilgi çekiyor. 18. yüzyılda, kraliyet mensubu olan Catherine’in etrafında gerçekleşen olayları ve kocasıyla olan çarpık ilişkisini konu alan dizi, birden çok duyguyu izleyiciye aynı anda yaşatıyor. Seri oldukça akıcı olduğu için ikinci sezonun da aynı oranda etkileyici olacağı düşünülüyor.

Kadrosunda Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox gibi kaliteli oyuncuları bulunduran The Great’in ikinci sezon fragmanı yayınlandı. Dizinin ikinci sezonu yayınlanmadan önce ilk sezonu izlemek isteyenlerin zamanı daralıyor. Herhalde The Great ikinci sezonu hakkında bilinmesi gerekenlerin en önemlisi dizinin ikinci sezonunun 19 Kasım 2021 tarihinde yayınlanacak olmasıdır. Diziyi yeni duyanlar için hala vakit var ama yine de elinizi çabuk tutun. Oldukça sürükleyici ve ilgi çekici konusuyla herkesi kolayca cezbedebiliyor. 

Dizinin ikinci sezonu için yayınlanan görseller oldukça ilgi çekici görünüyor. Örneğin ikinci sezon için paylaşılan fotoğraflardan birinde Catherine’in hamile olduğu görünüyor. Peki, çocuk kimden? Bunun dışında, paylaşılan görseller sayesinde ikinci sezonun nasıl devam edeceğine dair ufak tefek fikirler edinilebiliyor. Dizinin ilk sezonunda yer alan karakterlerin yanı sıra ikinci sezonda da diziye katılacak yeni karakterler var. Dizinin ilk sezonunda yer alan Elle Fanning, Nicholas Hoult ve Phoebe Fox gibi isimlerin yanı sıra kadroya Gillian Anderson da dahil ediliyor. Gillian dizide Catherine’nin annesi Joanna karakterini canlandıracak. Joanna oldukça sosyetik bir karakter olarak diziye giriş yapıyor.

Dizinin ikinci sezonunda Catherine ebeveyn olacağı için genel olarak bu konuya ağırlık verileceği tahmin ediliyor. Anne olmanın heyecanını yansıtan bir sezon olacak. Yine de Elle Fanning verdiği bir röportajda farklı sürprizlerin de izleyiciyi beklediğini açıkladı. Dizinin yapım ekibinde Tony McNamara, Elle Fanning, Marian Macgowan, Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff ve Andrew Spaulding gibi isimler yer alıyor.

 Dizinin ikinci sezonu için yayınlanan fragmanda Catherine ve eşinin maceralarının kaldığı yerden aynı coşkuyla devam ettiğini görebiliyoruz. Dizinin başrollerini paylaşan ikilinin uyumu dizinin bu kadar ilgi görmesinin bir diğer sebebi olarak gösteriliyor. Fragmanda bile bu sezonda izleyiciyi kırıp geçirecek olan ikilinin ebeveyn olma yolundaki maceraları şimdiden merak konusu oluyor. Dizinin ikinci sezonunda dahil olan anne Joanna’nın ise diziye farklı bir renk katacağı düşünülüyor. Bu yeni sezonda Catherine’nin hamilelik halleri oldukça sempatik bulundu. Fragmandaki hamilelik görüntüleri geçen sezondan daha renkli bir sezonun bizleri beklediğini gösteriyor. Kraliyete gelmesinden bu yana birçok badire atlatan Catherine ikinci sezonda da aynı enerjiyle devam ettirecek gibi görünüyor. Joanna karakteri ise merak konusu.

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
The Great 2. Sezon Hakkında Bilinmesi Gerekenler!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri