Yeni Nesil Diziler İçerisinde İlgi Görenlerden Biri: La Brea!

featured

İlk sezonunda hayran bıraktıran konusu ile La Brea için belirtilen yeni sezon bölümleri merakla bekleniyor. Yeni diziler arasında oldukça fazla beğeni toplayan dizi izleyiciyi kendisine bağlamayı başardı. Heyecan uyandıran ve gizem içeren konusu ile dizi NBC’de yayınlanacak. İlk sezonu beş bölümden oluşuyor ve dram ve bilim kurgu içeriğine sahip. IMDb’de 5,2 puan verilen diziyi şimdiden üç bini aşkın kişi onayladı. La Brea, usta kadro ile dram, gizem ve bilim kurgu severler için de önemli diziler arasında yerini aldı. ABD yapımı olan dizi bölümleri ortalama 43 dakikalık sürelere sahip. La Brea dizisinin konusu Los Angeles’ta nedensiz bir şekilde yerde çukur açılması ile başlıyor.

Dört kişilik bir aile çukura düşer ve ayrı noktalarda olmalarından dolayı birbirine ulaşmaları imkansız hale gelir. Bu sebeple anne-oğul ve baba-kız birbirlerinden ayılır. Kendilerini ilkel bir dünyada bulan aile, hayatta kalabilmek için her şeyi yapar. Konuda yer alan ilkel yabancıların aynı çukura düşmesi ile her bölümün sürükleyici bir şekilde ilerlemesi izleyiciler için önemli bir detay. Verdikleri onca çabaya rağmen eve dönüş yolunu bulabilecekleri meçhul olan aile yine de bulundukları koşuldan kurtulmak için elinden geleni yapar. Açılan çukurun içerisine birçok kişinin düşmesi ve başlarına gelen olaylar gerilimi iliklerinize kadar hissettiriyor. Dizi, yeni sezon bölümleriyle sizleri bekliyor. Gizem ve dramın iyi örneklerinden biri olan dizi bilim kurgu severlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

La Brea oyuncu kadrosu!

Birçok dizi arasında NBC’de yayınlanan La Brea kaliteli bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkıyor. La Brea, izleyici kitlesinin en çok tercih ettiği dizilerden biri haline geldi. Yayın tarihi 28 Eylül 2021 olan dizide birinci sezon bölümleri ile birçok kişinin beğenisini kazandı. Keshet Studios ve Universal Television tarafından yayınlanan dizinin yaratıcısı olarak David Appelbaum karşımıza çıkıyor. Her bölümünde heyecan verici bir içeriğe sahip olan dizinin oyuncu kadrosu aşağıdaki gibi sıralanıyor.

  • Natalie Zea
  • Eoin Macken
  • Chike Okonkwo
  • Karina Logue
  • Zyra Görecki
  • Jack Martin
  • Veronica Aziz Clair
  • Rohan Mirchandaney
  • Lily Santiago
  • Chloe De Los Santos
  • Jon Seda
  • Nicholas Gonzalez
  • James S. Levine

La Brea dizisinin kalitesi, kadrosundaki oyuncuların her biri usta oyuncular olması sayesinde oldukça yüksek ve bu durum seyircisini tatmin etmiş gibi görünüyor.

La Brea hakkında yorumlar!

Yayınlandığı tarihten itibaren beğeni alan dizi, seyircileri tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Diziye gelen yorumlar ise oldukça olumlu. Birçok bilim kurgu dizisi arasında merak edilen konulardan biri olarak karşımıza çıkan dizinin içeriği ise oldukça iyi işlenmiş. Çekimlerin kalitesi her zaman en iyi şekilde ve her bölümde kendini hissettiriyor. Dizinin çekildiği yer ise Melbourne ve Victoria. Dizinin ikinci sezon bölümleri merakla bekleniyor. Sizler de La Brea’yı izlediyseniz fikirlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz!

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Yeni Nesil Diziler İçerisinde İlgi Görenlerden Biri: La Brea!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri