Grammy Ödülleri, Covid-19 Yüzünden Ertelendi!

featured

Grammy Ödülleri ilk olarak 31 Ocak Pazartesi günü CBS ve Paramount+’da Crypto.com Arena, namı diğer Staples Center’dan canlı olarak yayınlanacaktı. Bildiğimiz kadarıyla Trevor Noah sunucu olacaktı ve şu an itibariyle hala sunucu o. Kayıt Akademisi ve CBS, güvenliğin birinci öncelikleri olduğunu vurgulayan ortak bir bildiri yayınladı.

“Kayıt Akademisi ve CBS, belediye ve eyalet yetkilileri, sağlık ve güvenlik uzmanları, sanatçı topluluğu ve sayısız ortağımızla dikkatli bir çalışma ve inceleme yaptıktan sonra 64. yıllık Grammy Ödülleri etkinliğini erteledi.” 

En büyük önceliğimiz, müzik topluluğumuzdakilerin, canlı dinleyicilerin ve etkinliğimizi sergilemek için yorulmadan çalışan yüzlerce çalışanın sağlığı ve güvenliğidir. Omicron varyantını çevreleyen belirsizlikler nedeniyle, 31 Ocak’ta konsere ev sahipliği yapmak çok riskli. Yakında açıklanacak olan gelecekteki bir tarihte müziğin en büyük gecesinin keyfini çıkarmayı dört gözle bekliyoruz.”

Jon Batiste ve H.E.R. Kasım ayında açıklandığında Grammy adaylıklarına öncülük etti.

Staples Center, konsere hazırlanmak için daha önce iki haftadan fazla bir süredir kapalıydı. Variety’ye göre Crypto.com Arena’nın programı Haziran veya sonrasına kadar dolu, bu nedenle performansın ne zaman gerçekleşeceğine dair bir haber yok. WNBA taraftarlarına göre, Los Angeles Sparks’ın yeri elbette Eylül ayına kadar var.

Noah’ın da ev sahipliği yaptığı geçen yılki Grammy Ödülleri, L.A. Live avlusu, Microsoft Theatre ve L.A. Live otoparkındaki performanslarla çok daha sade bir etkinlikti. L.A. Live’ın avlusunda, sosyal mesafeli bir seyirci önünde ödüller dağıtılmıştı.

Gizli Hazineleri Keşfedin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Grammy Ödülleri, Covid-19 Yüzünden Ertelendi!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri