MÜSİAD Vizyoner 21 Tarihi Belirlendi!

featured

Türk iş dünyasında önemli adımların atılacağı MÜSİAD Vizyoner 2021, 22 Aralık tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek. Siyasi ve ekonomik alanda etkin olan saygın bir Türkiye hayali ile yola çıkan iş adamlarının kurduğu MÜSİAD, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak biliniyor. “Bir kişiyi değiştirmek için gerekli olan, onun farkındalığını değiştirmektir,” düşüncesi ile yola çıkan MÜSİAD Vizyoner 21, bu yılın zirve başlığının “Fark Et” olarak açıkladı. MÜSİAD Vizyoner, bu yıl gerçekleştirilecek etkinlik ile 4. kez düzenlenmiş olacak.

Prof. Dr. Temel Kotil, Prof. Dr. Sadettin Ökten, Prof. Dr. Kemal Sayar ve Steven Young başta olmak üzere Türkiye’den ve Dünya’dan pek çok konuk MÜSİAD Vizyoner 21’de yerini alacak. Bu etkinlik 22 Aralık tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Vizyoner, 21 – 22 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleşecek!

MÜSİAD Vizyoner etkinliği 2015 yılından beri devam ediyor. Bu yıl gerçekleşecek olan MÜSİAD Vizyoner etkinliğine ücretsiz olarak katılmak mümkün. Bu etkinliğe katılmak isteyen vatandaşların 15 Aralık tarihine kadar MÜSİAD’ın resmi sitesinden kayıt yaptırmaları gerekiyor. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Vizyoner’i Türkiye’deki iş insanlarını bilgilendirme, geleceğe hazırlama ve güvene odaklanan iş bağlantıları geliştirmelerine yardımcı olma amacı ile toplum yararına gerçekleştirilen bir etkinlik olarak tanımladı. Asmalı aynı zamanda, Türkiye’nin kalkınması, dünyada söz sahibi olması, toplumsal düzeyde bir bilinç ve farkındalığın oluşması amacıyla bu programı düzenlediklerini açıkladı. Asmalı’ya göre bu program, geleceğin dönüşüm ve gelişimine çözüm önerileri getirmeyi de amaçlıyor.

İşte detaylar!

MÜSİAD, 2015 yılından bu yana iki yılda bir ulusal ve uluslararası alanda prestijine değer katmak ve marka değerini artırmak adına MÜSİAD Vizyoner adı altında etkinlikler düzenliyor. MÜSİAD Vizyoner sayesinde ekonomi ve iş dünyasında yeni bir rota çizilirken alanında uzman olan kişiler bu etkinliklere katılarak farkındalık oluşturmaya katkı sağlıyor. Bu yıl yapılacak olan MÜSİAD Vizyoner 21 etkinliğinde de alanında uzman olan birçok kişiyi göreceğiz.

MÜSİAD Vizyoner 21’in başlığının “Fark Et” olarak belirlenmesinin ardındaki amaç ise “Her şeyin fark ederek başladığını ve fark etmenin geleceği inşa ettiğini” vurgulamak. MÜSİAD yetkilisi yaptığı açıklamalarda, Türkiye’nin küresel arenada başrol olmasını istediklerini ve bu nedenle Fark Et dediklerini belirtti. Mahmut Asmalı aynı zamanda Aralık’ta iklim manifestosunun da açıklanacağını belirtti. 

Daha güçlü, sürdürülebilir, üretken ve çok daha aydınlık Bir Türkiye hedeflerinin olduğunu söyleyen Asmalı, MÜSİAD Vizyoner 21’de çok daha başka bir iddiayı ortaya koyacaklarının da altını çizdi. MÜSİAD Vizyoner 21’de neler yaşanacağı ve etkinlikte gündemin neler olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Etkinlik 22 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleşecek ve katılımlar ücretsiz olacak. Siz de bu etkinliğe katılım sağlayarak ekonomi ve iş dünyası ile ilgili atılacak adımları takip edebilirsiniz.

Daha Fazlasını Keşfedin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
MÜSİAD Vizyoner 21 Tarihi Belirlendi!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri