Netflix’ten Yeni Hamle: Oyun Servisi Kuruyor!

featured

Kaliforniya kökenli teknoloji devlerinden biri olan Netflix, video akışı hizmetinde lider olarak sektörde varlığını koruyor.  Ancak şirket; artık yalnızca film, dizi ve televizyon şovları yayınlamak istemiyor. Reuters tarafından yayınlanan bir raporda, Netflix’in oyun bölümü için bir yönetici işe almak istediği yazıyor.

Ancak raporda, Netflix’in oyun servisi hakkına hangi fiyatlandırmalar üzerinden kullanıma sunulacağı bahsedilmemekte. Ayrıca normal Netflix aboneliği ile kullanıp kullanılmayacağı hakkında bir bilgi de yok. Netflix gibi bir teknoloji devinin oyun sektörüne girmesi kesinlikle rekabeti arttıracaktır. Fakat oyun dünyasında sektörün önde gelen isimleri olan Microsoft,Google,Apple gibi rakiplere kafa tutacak. Dolayısıyla Netflix’in bu isimlerle başa çıkabilmesi için yapması gereken çok iş var.

Netflix’in oyun sektörüne ilk girişi olmayacak.

Bu yapılan hamle Netflix’in oyun sektörüne ilk girişimi olmayacak. Stranger Things, Money Heist, Black Mirror: Bandersnatch gibi popüler TV şovlarına dayanan oyunlar geliştirerek zaten oyun sektörüne giriş yapmışlardı. Bununla birlikte Netflix için asıl zorluk, platformuna popüler oyunları eklemek olacak. Şirketin tüm bunları yönetmekte başarılı olup olmayacağını sadece zaman gösterecek.

Kaynak: https://mspoweruser.com/netflix-may-launch-its-gaming-service-next-year/

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Netflix’ten Yeni Hamle: Oyun Servisi Kuruyor!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri