Sürücüsüz Araçlar 1 Milyon Dolar İçin Yarışacak!

featured

Otonom araç teknolojisi genel kullanım evresini geçip nihayet normal kullanımlarla karşımıza çıkmaya başladı. Bu tam hepimizin alıştığı bir düzendi ki, şimdi de yarışlar başlıyor. Sürücüsüz araç yarışları olarak ön plana çıkan bu nokta, teknolojik gelişmeleri de gözler önüne seren cinsten oluyor. Yarışlarda sürücüsüz araçlar nefes kesici hızlarla rekabet edecek ve kazanan için 1 milyon Dolarlık para ödülü verilecek. 

20 sene önce düşünürsek kendi kendine yarışan arabalar bir çılgınlık gibi geliyordu ama artık işler biraz daha kurguyu aşmaya başladı. Zira otonom araçların yarışması çok daha farklı bir yapay zeka teknolojisi detayını karşımıza getiriyor. Yarış cumartesi günü düzenlenecek ve Indianapolis Motor Speedway üzerinde yapılacak. Burada da araba yarışlarıyla ilgili olarak en çok merak edilen konular ön plana çıkarılacak. Burada amaç araçların kat ettiği yolu en iyi şekilde ön plana çıkarmak olacak ve eşsiz bir platform yaratılacak. 

1 milyon dolarlık ödül var

Araçlarla ilgili olarak şöyle bir şey söyleyelim. Yarışı kazanan araç için 1 milyon dolarlık ödül bulunuyor ve 9 katılımcı yer alıyor. Her biri yarışa başlayacak en kısa sürede iki turu tamamlayan araç ödülün sahibi olacak. Bu ekipler ise özel olarak diziliyor ve dünyanın dört bir yanından gelen ekipler olarak karşımıza çıkıyor. Araçlarla ilgili detaylar ise oldukça ilgi çekici. Saatte 250 KM hıza ulaşan araçların sürücüsü tamamen bilgisayarlar olacak. Bilgisayarlı bir sürüş ile ilerleyecek olan bu araçlar oldukça farklı bir kullanıma merhaba diyecek gibi görünüyor. Zorlu şartlar altında ne kadar çalışabileceğini hep birlikte göreceğiz.

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Sürücüsüz Araçlar 1 Milyon Dolar İçin Yarışacak!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri