14 Şubat Özel Aşk Ritüeli: Aşkı Kendine Çek!

featured

Çekim yasasını kullanarak hayalini kurduğunuz aşkı kendinize çekebilirsiniz. Daha önce sayısız örneği olan bu durum herkesin başına gelebilir! Sevgi ve aşk konularında blokajlarınızı yıkın ve hayalinizdeki aşkın sizi bulacağına inanın. Bu içerikte hazır özel bir yaklaşırken bu enerjiyi kullanarak çekim yasası ile aşkı kendinize çekmeniz için gerekli bilgili paylaştık. Aşk ritüeli ile aşkı kendine çek!

Bu özel ritüeli mümkünse aşkın ve sevginin gezegeni olan Venüs’ün gününde yani Cuma günleri yapın. Bu, günün enerjisini kullanmanız açısından harika olacaktır. Eğer Cuma gününü beklemek istemiyorsanız pazartesi veya perşembe günlerini değerlendirebilirsiniz. Ancak unutmayın Cuma günü çok daha etkili olacaktır!

Aşk ritüeli için gerekli olan malzemeler:

  • 3 adet pembe mum 
  • 1 adet pembe kuvars
  • Lavanta yağı
  • Kağıt
  • Kalem

Ritüelin yapılışı:

Ritüele başlamadan önce hazırlıklarınızı yapın. Güzel bir duş ve temiz kıyafetlerinizi giyin. Mümkünse üzerinizde pembe veya kırmızı rengi içeren bir şey olsun. Ardından güzel bir aşk şarkısı veya meditasyon müziği açın. Üç adet mumu yukarı bakan bir üçgen oluşturacak şekilde yerleştirip yakın. Pembe kuvarsınızı elinize alarak hayalinizdeki aşkı size getirdiğine niyet edin ve mumların ortasına yerleştirin.

Şimdi kağıda tek tek hayalinizdeki insanın özelliklerini yazın. Nasıl bir sevgiliniz/eşiniz olmasını istersiniz. Bunu hayal edin ve özelliklerini yazın. Örneğin, sürprizlerden hoşlanıyorsanız “Bana sürekli sürprizler yapan” diye yazabilirsiniz veya kibar birini istiyorsanız onu yazabilirsiniz. Bunları yazdıktan sonra kağıdın altına “Bana hayalimdeki aşkı getirdiğin için teşekkürler evren” yazın. Ardından kağıda üç damla lavanta yağı damlatın. Bu kağıt ile mumların ortasında duran pembe kuvarsınızı sarın. Geri yerine bırakmadan önce hayalinizdeki ilişkiyi hayal edin.

Birkaç dakika kağıda sarılı kuvarsı ellerinizde tutun ve daha sonra mumların ortasına bırakın. Mumlar kendiliğinden sönene kadar veya bitene kadar bekleyin. Daha sonra bu kağıdı kuvarsınızı içinden çıkarmadan bir yerde saklayın. 

Gizli Hazineleri Keşfedin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
14 Şubat Özel Aşk Ritüeli: Aşkı Kendine Çek!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri