GENEL SEKRETER AHMET KAYHAN: “BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE DAHA NİCE 101. YILLARA”

featured

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yılı dolayısıyla mesaj yayımlayan Tokat İl Genel Sekreteri Ahmet Kayhan, Türk Milleti’nin birlik ve beraberlik içerisinde daha nice 101’inci Yıllara kavuşması temennisinde bulundu.
Genel Sekreter Ahmet Kayhan yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“101’inci yılını kutladığımız Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak için birlik, beraberlik ve inançla, çalışmaya devam edeceğiz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimiz sayesinde ülkemiz her alanda ilerlemiş, mazlumların umudu olmuş ve bugün dünyada saygın bir konuma gelmiştir. Bizler, Cumhuriyetimizi ve bu cennet vatanı bizlere miras bırakan ceddimize layık olabilmek için, şanlı ve onurlu tarihimizi gelecek kuşaklara aktarmaya devam edeceğiz.
Devletimiz ve milletimiz üzerinde hain emellerini gerçekleştirmek isteyenler, tarihin tozlu sayfalarında yerlerini almış, yok olup gitmişlerdir. Aziz Türk Milleti birlik ve beraberlik içerisinde iç ve dış düşmanlara karşı gereken cevabı vermiştir.
Son yaşadığımız Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine düzenlenen hain saldırıda yine emellerine ulaşamamıştır. Bundan sonra da asla ulaşamayacaklardır.
Bu duygu ve düşüncelerle, büyük Türk milletinin, değerli Tokatlıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayram’ını kutluyor, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, TUSAŞ tesislerinde şehit olan kardeşlerimize ve tarihin her döneminde mücadeleleriyle öne atılıp şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, bütün Gazi ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum.”

1
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
GENEL SEKRETER AHMET KAYHAN: “BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE DAHA NİCE 101. YILLARA”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

60 nerenin plakası Tokat Haberleri