Dokuzuncu uluslararası gastronomi yarışmasında TOGÜ Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu büyük bir başarı elde etti. Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği ile Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon Alanya’da gerçekleştirildi. 27-28-29 Ocak 2025 tarihlerinde gerçekleştirilen 9. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması sonucunda TOGÜ öğrencileri 18 Altın Madalya ve 5 Birincilik Kupası kazandı.
Kategorilerde Kazanılan Ödüller:
Pratik Öğrenci En İyi Üniversite Ekip Yarışması Kategorisi: 1 Birincilik Kupası ve 6 altın madalya
Pratik Üniversite Yılın Altın Genç Türk Altın Şefi:1 birincilik kupası, 1 altın madalya ve 1 ikincilik Kupası, 1 gümüş madalya
Şef Düzeyi Balık Yemekleri Kategorisi:1 altın madalya
Pratik Öğrenci Üniversite Yöresel Yemek Kategorisi: 1 birincilik kupası, 2 altın madalya
Pratik Öğrenci Üniversite Restoran Tatlı Tabağı: 1 birincilik kupası, 2 altın madalya
Pratik Öğrenci Üniversite Makarna Yemekleri Kategorisi: 1 Altın Madalya
Pratik Öğrenci Üniversite Restoran Ana Yemek Tabağı Kategorisi:2 Altın Madalya
Pratik Öğrenci Üniversite Uzak Doğu Asya Kategorisi: 1 Altın Madalya
Pratik Öğrenci Üniversite Kuzu Yemeği Kategorisi: 1 altın madalya
Pratik Üniversite Öğrencisi Balık Yemekleri Kategorisi: 1 altın madalya ve 1 bronz madalya
Yarışma sonucunda 7 öğrenci 1 şef düzeyinde derece elde edildi. Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Eğitmen Şef Öğr. Gör. Kamil Akyollu’nun çalıştırdığı ve Doç. Dr. Mehmet Güllü koordinatörlüğünde yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
Gastronomi Dünyasında TOGÜ Farkı: 9. Gastro Alanya’da 18 Altın Madalya ve 5 Birincilik Kupası Elde Etti
Galeriyi Görüntüle