Tokat’ın eşsiz mutfağı, ünlü şef Sahrap Soysal’ın kaleminden Hürriyet’te yer buldu! Lezzet dolu “Mutfak Hikayeleri” programı, Tokat’ın özel tatlarını ve anılarını okuyucularla buluşturuyor.
Şehrimize gelen ünlü şef Sahrap Soysal, “Mutfak Hikayeleri” programı kapsamında Tokat mutfağını Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesine taşıdı. Bu özel deneyim ve anılar, şefin köşe yazısında yer buldu.
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Sahrap Soysal’ı Gülbaharhatun Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırladı. Şef Soysal’ın önderliğinde, “Mutfak Hikayeleri” programı çerçevesinde Tokat mutfağının zenginlikleri ve özel lezzetleri tanıtıldı.
Başkan Eroğlu ve Şef Soysal, Tokat mutfağının sevilen tatlarından çemenli tiridi’nin hazırlanışını birlikte gerçekleştirdi. Bu özel anlar ve tatlar, Hürriyet Gazetesi’nde Sahrap Soysal’ın köşe yazısında detaylarıyla yer aldı.
Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Kızılcaören Köyü grup yolunda seyahat eden bir vatandaşın aracı, yoğun kar…
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, "Gençlik Buluşması" etkinliği kapsamında İbn-i Kemal Kız…
Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik devam eden soruşturma çerçevesinde Tokat'ta bir döner zincirinin…
AK Parti Grubu adına söz alan Anayasa Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Yusuf Beyazıt, Türkiye Büyük…
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Sosyal Sorumluluk, Gönüllülük ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü iş…
Kar, bereketin ve rahmetin simgesi olmakla birlikte, vatandaşlarımızın günlük yaşamını aksatmaması için titiz çalışmalar devam…