Tokat’ın eşsiz mutfağı, ünlü şef Sahrap Soysal’ın kaleminden Hürriyet’te yer buldu! Lezzet dolu “Mutfak Hikayeleri” programı, Tokat’ın özel tatlarını ve anılarını okuyucularla buluşturuyor.
Şehrimize gelen ünlü şef Sahrap Soysal, “Mutfak Hikayeleri” programı kapsamında Tokat mutfağını Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesine taşıdı. Bu özel deneyim ve anılar, şefin köşe yazısında yer buldu.
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Sahrap Soysal’ı Gülbaharhatun Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırladı. Şef Soysal’ın önderliğinde, “Mutfak Hikayeleri” programı çerçevesinde Tokat mutfağının zenginlikleri ve özel lezzetleri tanıtıldı.
Başkan Eroğlu ve Şef Soysal, Tokat mutfağının sevilen tatlarından çemenli tiridi’nin hazırlanışını birlikte gerçekleştirdi. Bu özel anlar ve tatlar, Hürriyet Gazetesi’nde Sahrap Soysal’ın köşe yazısında detaylarıyla yer aldı.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği 1. sınıf öğrencilerine yönelik 9. geleneksel…
Tokat Valisi Abdullah Köklü, Kasım Ayı İl Genel Meclis Toplantısına katılarak, yaklaşan "Tokat İl Özel…
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun talimatlarıyla Tokat’ta başlatılan temizlik seferberliği kapsamında kentteki tüm mezarlıklar…
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda gerçekleştirilen Tarım ve Orman Bakanlığı bütçe görüşmelerinde Tokat Milletvekili Kadim…
Tokat İl Özel İdaresi, çalışanları ve aileleri arasındaki dayanışmayı artırmak amacıyla başlattığı "Aile Buluşmaları" etkinliklerine…
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Ziraat Fakültesi ve Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinin düzenlediği “Tatlı Patates…