Tokat’ın eşsiz mutfağı, ünlü şef Sahrap Soysal’ın kaleminden Hürriyet’te yer buldu! Lezzet dolu “Mutfak Hikayeleri” programı, Tokat’ın özel tatlarını ve anılarını okuyucularla buluşturuyor.
Şehrimize gelen ünlü şef Sahrap Soysal, “Mutfak Hikayeleri” programı kapsamında Tokat mutfağını Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesine taşıdı. Bu özel deneyim ve anılar, şefin köşe yazısında yer buldu.
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Sahrap Soysal’ı Gülbaharhatun Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırladı. Şef Soysal’ın önderliğinde, “Mutfak Hikayeleri” programı çerçevesinde Tokat mutfağının zenginlikleri ve özel lezzetleri tanıtıldı.
Başkan Eroğlu ve Şef Soysal, Tokat mutfağının sevilen tatlarından çemenli tiridi’nin hazırlanışını birlikte gerçekleştirdi. Bu özel anlar ve tatlar, Hürriyet Gazetesi’nde Sahrap Soysal’ın köşe yazısında detaylarıyla yer aldı.
Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu her hafta bir mahalleyi ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak…
Tokat Milletvekili Dt. Cüneyt Aldemir, 22 Kasım Diş Hekimliği Günü ve Ağız ve Diş Sağlığı…
Tokat, çevre illere göre yüksek uçak bileti fiyatlarıyla karşı karşıya; bu sorun acilen çözülmeli ve…
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Tarım İl Müdürlüğü ve DOKAP iş birliği ile üreticilere “Milli Patates Çeşitlerinin…
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Artova Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Öğretim Görevlisi Ferhat Şahin’in…
Yol çalışmaları kapsamında; Ortaören Köyü’nde Yol ve Ulaşım Müdürlüğü tarafından yol genişletme ve kumlama çalışmalarıdevam…