Tokat’ın eşsiz mutfağı, ünlü şef Sahrap Soysal’ın kaleminden Hürriyet’te yer buldu! Lezzet dolu “Mutfak Hikayeleri” programı, Tokat’ın özel tatlarını ve anılarını okuyucularla buluşturuyor.
Şehrimize gelen ünlü şef Sahrap Soysal, “Mutfak Hikayeleri” programı kapsamında Tokat mutfağını Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesine taşıdı. Bu özel deneyim ve anılar, şefin köşe yazısında yer buldu.
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Sahrap Soysal’ı Gülbaharhatun Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırladı. Şef Soysal’ın önderliğinde, “Mutfak Hikayeleri” programı çerçevesinde Tokat mutfağının zenginlikleri ve özel lezzetleri tanıtıldı.
Başkan Eroğlu ve Şef Soysal, Tokat mutfağının sevilen tatlarından çemenli tiridi’nin hazırlanışını birlikte gerçekleştirdi. Bu özel anlar ve tatlar, Hürriyet Gazetesi’nde Sahrap Soysal’ın köşe yazısında detaylarıyla yer aldı.
Tokat'ın Sevilen İsimlerinden İsmet Yiğit Aramızdan Ayrıldı Makine Mühendisi Olan Yiğit Tokat spordaki futbolculuğunun yanı…
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde Tokat ve bölgesinde ilk olan “Siber Güvenlik ve Etik Hacker” eğitimi…
Eğitim Fakültesi ile Sürekli Eğitim ve Araştırma Uygulama Merkezi iş birliği ile düzenlenen “Çocuklar İçin…
Bugün bazı sosyal medya hesaplarında yer alan ve CHP Tokat İl Başkanı tarafından yapılan içme…
Tokat İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Erbaa ilçesine bağlı Doğanyurt ve İverönü köylerinde…
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından topluma katkı faaliyetleri kapsamında kırsal bölgelerde sağlık desteği devam ediyor. Tıp…