Tokat’ın eşsiz mutfağı, ünlü şef Sahrap Soysal’ın kaleminden Hürriyet’te yer buldu! Lezzet dolu “Mutfak Hikayeleri” programı, Tokat’ın özel tatlarını ve anılarını okuyucularla buluşturuyor.
Şehrimize gelen ünlü şef Sahrap Soysal, “Mutfak Hikayeleri” programı kapsamında Tokat mutfağını Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesine taşıdı. Bu özel deneyim ve anılar, şefin köşe yazısında yer buldu.
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Sahrap Soysal’ı Gülbaharhatun Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırladı. Şef Soysal’ın önderliğinde, “Mutfak Hikayeleri” programı çerçevesinde Tokat mutfağının zenginlikleri ve özel lezzetleri tanıtıldı.
Başkan Eroğlu ve Şef Soysal, Tokat mutfağının sevilen tatlarından çemenli tiridi’nin hazırlanışını birlikte gerçekleştirdi. Bu özel anlar ve tatlar, Hürriyet Gazetesi’nde Sahrap Soysal’ın köşe yazısında detaylarıyla yer aldı.
Tokat ili Niksar ilçesi Çiçekli köyü merkezli 7.0 büyüklüğündeki deprem tatbikatı, 20 Aralık 2024 tarihinde…
Tarım İl Müdürünün sergilemiş olduğu bu tavra şaşırdım mı? Elbette hayır, uygulamalarını yakından izleyen birisi…
Cumhurbaşkanının 2022 yılında Tokat ilimizde yaptığı açıklamada medine hurmalı kestane ballı manda yoğurdu tarifi vermişti.”Her…
Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Trend Medya’ya verdiği söyleşide, “BOP kapsamında Suriye ve Irak’ın…
Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, kentteki çeşitli ekonomik ve sosyal sorunlara dair önemli açıklamalarda bulundu. Durmaz,…
Tokat İl Jandarma Komutanlığı'nda, Çamlıbel Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli J. Uzm. Çvş. Ferman Karasakal için…