Yusuf Beyazıt, Zafer Sırakaya ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi Tokat İl Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.
AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sırakaya’nın katılımıyla düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilatın çalışmaları ve hedefleri ele alındı.
İSTİŞARE VE ORTAK AKIL VURGUSU
Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan Beyazıt, ❝Teşkilatımızın her kademesinden dava arkadaşlarımızla, istişare ve ortak aklın rehberliğinde gerçekleştirdiğimiz toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.❞ ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM”
Beyazıt, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmaların süreceğini belirterek, ❝Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda şehrimiz ve hemşehrilerimiz için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.❞ değerlendirmesinde bulundu.
Toplantıda, parti teşkilatının yerel ve ulusal düzeyde yürüttüğü faaliyetler ile önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar da istişare edildi.

















