Anahtar Parti Tokat Merkez İlçe Başkanlığı görevine Sayın Fikret Ayvaz atandı. Atama kapsamında düzenlenen programda Ayvaz’a mazbatası takdim edildi.
Teşkilat yapısının güçlendirilmesi ve sahadaki çalışmaların daha etkin yürütülmesi amacıyla gerçekleştirilen görevlendirme kapsamında, Sayın Fikret Ayvaz’ın mazbatası, Anahtar Parti MYK Üyesi Sayın Sebahattin Aday ile Tokat İl Başkanı Sayın Av. Hakan Ahmet Bice tarafından verildi.
❝BİRLİK VE UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞINA İNANCIMIZ TAM❞
Parti yetkilileri, Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ayvaz’ın Tokat’ta teşkilat çalışmalarına önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını belirtti. Açıklamada, Ayvaz’ın yeni görevinde birlik, beraberlik ve uyum içerisinde başarılı çalışmalara imza atacağı ifade edildi.
TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI SÜRECEK
Anahtar Parti’den yapılan açıklamada, milletin beklentilerine cevap veren çözüm odaklı ve kararlı bir siyaset anlayışıyla çalışmaların sürdürüldüğü vurgulandı.
Açıklamada şu değerlendirmeye yer verildi:
❝Güçlü teşkilat, güçlü yarınlar demektir.❞
YENİ GÖREVİN HAYIRLI OLMASI TEMENNİ EDİLDİ
Parti yetkilileri, gerçekleştirilen görevlendirmenin teşkilata, Tokat’a ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunarak Sayın Fikret Ayvaz’a yeni görevinde başarılar diledi.






















